Holder 'nullet' for første gang i 2. division

06. september 2021

Ballerup-Skovlunde og Allerød havde forud for weekendens opgør begge scoret syv mål, men i lørdagens topopgør i Gryden fandt bolden aldrig vej til netmaskerne, og kampen endte derfor 0-0.

Allerød toppede som oprykker puljen efter at have vundet holdets to første kampe. Og gæsterne viste også fra start med sammenhængende spil, hvorfor de er kommet så godt fra start i sæsonen. Til gengæld var BSF bedre til at spille sig frem til chancer, selv om de ikke endte ud i afslutninger hver gang.

Den første store chance i kampen kom efter godt 20 minutter, hvor Sophia Malling havde en afslutning oppe i målhjørnet, som gæsternes målmand reddede. Få minutter senere var det igen tæt på en føring til BSF efter et hjørnespark, men en spiller fik headet forsøget væk. Og yderligere fem minutter senere var også Emilie Stolzenbach tæt på med et langskud, men igen var Allerøds målmand rigtigt placeret.

Mens BSF var dominerende på farlige afslutninger, var spilfordelingen mere lige. Derfor var det heller ikke umuligt, at chancer ville opstå. Allerøds største tog buen forbi mål, mens to andre afslutninger fløj langt forbi målet.

Spillet ændrede sig ikke meget efter pausen, selv om BSF i de første fem minutter var totaldominerende. Efter det begyndte spillet igen at ligne det fra før pausefløjt.

Chancerne kom dog først helt op på det niveau fra før pausen i kampens sidste fem minutter. Først var Charlotte Skoven tæt på, men nåede ikke frem til indlægget fra Sofia Weatherall, og bagefter var det rent uheld at et hjørnespark ikke kom over stregen.

Desværre kom målet ikke, og i stedet måtte BSF gå fra banen med 0-0, men dog også 1 point.

"Vi lykkes godt på trods"

Selv om der ikke var tilfredshed med blot et enkelt point, var der alligevel gode lyspunkter, fremhævede Milla Holvert efter kampen:

”Det er positivt, at vi får lukket godt ned og holder dem fra at score og holder nullet, som vi ikke har formået i de andre kampe. Vi mangler et par spillere og stiller med en meget ung start-11’er. Vi lykkes godt på trods, men vi mangler lidt erfaring inde på midten, og så mangler vi spilvendingerne til at lykkes med det offensive.”

Netop det offensive blev ikke forløst i kampen, selv om det én gang i første halvleg og to gange til sidst var tæt på at resultere i en scoring.

”De står defensivt, lidt ligesom Fredensborg, og så skal vi være kreative og finde løsningerne for at komme igennem. Vi har tre 100 procents chancer, vi burde have scoret på, men vi mangler flere chancer for at kunne vinde overlegent og være dominerende, som vi burde, fordi vi kommer fra 1. division, men det er svært med en ung trup,” slutter Milla Holvert.

Med pointdelingen ligger BSF fortsat 2’er i puljen efter Allerød, der ligeledes har 7 point, dog for en kamp færre. Næste weekends modstander, Solrød, tabte overaskende 1-2 i lørdags til Damsø, men er naturligvis stadig en svær modstander. Kampen spilles 11. september, kl. 11.30 i Solrød Idrætscenter.