Nederlag med hjem fra Odense

17. oktober 2023

1. divisions førerhold, OB Q, viste ikke den store gæstfrihed, da BSF var på besøg lørdag. Trods flere gode defensive aktioner måtte holdet rejse hjem med et 0-4-nederlag i bagagen.

Efter sidste weekends storsejr over bundholdet Sundby, stod BSF lørdag over for topholdet OB Q. På forhånd var det allerede dømt til at blive en svær kamp, idet OB Q har holdt clean sheet i alle deres hjemmekampe.

Samtidig kom BSF også uheldigt fra start, da et sammenstød tvang Josephine Madsen til at lade sig udskifte efter godt ti minutter, og i stedet kom Lærke Rasmussen ind i målet.

Det blev ikke til så meget spil fremme på banen for BSF før pausen. I den anden ende var holdet til gengæld gode til at lukke ned for OB Q’s offensiv. Efter en god halv time headede værterne sig alligevel foran 1-0, som også var stillingen ved pausen.

BSF forsøgte sig mere i anden halvleg, men havde svært ved at få skabt de store chancer. I stedet udnyttede OB Q et hjørnespark til at fordoble føringen midtvejs i halvlegen, og få minutter efter gjorde det det også til 3-0.

Med en komfortabel føring pressede OB Q ikke længere så meget på, men BSF formåede ikke at udnytte det til at blive rigtig farlige.

I de døende minutter satte OB Q også punktum for kampen ved at score til resultatet 4-0.

I rundens øvrige opgør blev det ligeledes til favoritsejre, som har øget afstanden mellem top fire og bund fire. På fjerdepladsen er Næstved med 16 point, dobbelt så mange som ASA har på femtepladsen. BSF beholder trods nederlaget sjettepladsen med 7 point, mens Varde følger efter med 6.

I den kommende weekend står BSF over for Østerbro, der indtager tredjepladsen. Kampen spilles lørdag 21. oktober, kl. 14 på Fælledparkens kunstgræsbane.