3 tiltrængte points og hattrick i storsejr

3 tiltrængte points og hattrick i storsejr

Skrevet af: Iben Bagge
02. juni 2024

Fredag var herresenior 1 taget en tur på besøg hos Avarta og målet var klart - der skulle 3 points på kontoen.

Efter et par kampe med mange skader, var vi nu næsten tilbage i stærkeste opstilling og allerede tidligt i første halvleg stod det da også klart, at vi dominerede på banen. Flere store chancer blev det til, men skarpheden manglede foran kassen. Først efter 37. minutter kom der hul på bylden, da Vu (endnu ikke sponsoreret) sendte en super bold videre til Oskar Panum (sponsoreret af Grant Thornton), som fik lagt den ind over til Ardit (sponsoreret af Grant Thornton), der kvitterede med at smækket bolden i kassen til 1-0. Ardit skulle ikke bruge mere end 3 minutter, før han igen var på pletten og fik udbygget føringen til 2-0 efter et indlæg af Brønner (sponsoreret af Sport Direct). 2-0 var også stillingen, da vi gik til pause.

Som så mange gange før kom vi lidt sløjt igang med 2. halvleg, hvor Avarta fik lov til at komme meget mere på bolden og meget mere oppe på vores banehalvdel. Stille og roligt fik vi dog kontrol over tingene igen og efter 68 min. spillet, sendte Zeder (sponsoreret af SD Worx) bolden afsted til Wael (sponsoreret af Vikke ApS), som uden problemet løb fra sin modstander og fik sendt bolden flot i kassen til 3-0. Efter bare 2 minutter lagde Ardit bolden videre til Wael, som kom i fuld fart og fik sat sin modstander og sparket kuglen i kassen til 4-0.

Men Wael var ikke færdig! Med 10 minutter tilbage af kampen sendte Panum en lang bold op mod Wael, som køligt sendte den i nettet til slutresultatet 5-0!

Tak til alle jer, der var kommet for at støtte drengene - det betyder rigtig meget, at I også er der på udebane!