BSF havde fodboldfest med over 200 børn
Foto: Iben Bagge

BSF havde fodboldfest med over 200 børn

10. august 2023

I uge 31, den sidste fulde uge af skolernes sommerferie, afholdte Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) sin traditionelle fodboldskole i samarbejde med DBU. Det blev den største succes længe, da der var deltagerrekord i nyere tid. Hele 216 børn havde tilmeldt sig fodboldskolen.

Børn i alderen 7 til 14 år havde en fest med 30 timers fodbold fordelt over 5 dage, varetaget af over 30 trænere fortrinsvis fra BSF. Trods at vejret drillede i flere dage, så blev det en skøn uge, der grundet lyn og torden af et par omgange også kom til at byde på storskærmsfjernsyn samt dans og musik i omklædningsrum, mens vejret stilnede af.

Udover de mange børn var vi især også glade for at se så mange af vores ungdomsspillere træde til som assistenttrænere, både fra pigeungdom og drengeungdom. Et stort tak til alle de unge, der brugte ugen på at stille op! Et stort tak også til alle cheftrænerne, hvoraf flere er trænere dagligt i BSF eller er herresenior eller kvindesenior spillere i klubben. 

Efter mange timers fodboldøvelser, lege, kampe – og en masse grin og glæde – var der fredag lagt op til den helt store begivenhed, da der blev spillet børnene mod de voksne. Her trak de voksne sig ud som sejrherre efter en tæt dyst. Herefter skulle spilles den traditionsrige ”cheftrænerne mod assistenttrænerne” kamp, hvor alle 216 børn havde fyldte drikkedunke, vandpistoler m.m., med, som de måtte gøre alle de voksne drivvåde med.

Heldigvis var vejret godt om fredagen, og vandkampen nåede nye højder. Ingen voksne gik fri af alle børnenes vand, og da det var slut og BSF havde givet alle deltagere en kold is, var det tid til den helt store vandkamp med alle mod alle. Det var en fremragende afslutning på fodboldskolen, hvor både vand og sved drev ned af både voksne som børn, inden der blev givet en stor krammer, uddelt diplomer og fodbolde som tak for en dejlig fodboldskole i BSF.

Der er igen i år blevet dannet nye relationer og venskaber, og der er mange børn der er vokset i løbet af ugen med de ting de har lært og at stå på egne ben. Mange råbte på vej ud af døren – med en træt og hæs stemme – at de glædede sig til næste år. Det samme gør BSF, der faktisk nu har holdt fodboldskole i 30 år og derfor fik besøg af DBU undervejs på årets skole og fik en særlig anerkendelse for jubilæet og det arbejde som BSF gør for børnene og de unge.

SE FOTOS FRA FODBOLDSKOLEN HER. TAK TIL VORES FOTOGRAF FOR BILLEDERNE! 
Fotos: Iben Bagge