Ny assistent for Kvinde 1. divisionsholdet

Ny assistenttræner for kvindeholdet

Skrevet af: Thomas Maale
23. september 2020

Ballerup-Skovlunde Fodbold har ansat ny assistenttræner til kvindernes 1. Divisionshold. Der er tale om den 42-årige A-licens træner Torben Frost Clausen, som senest har været ansat i BSF som Head of Coaching. Torben Frost har tidligere trænet BSF’s U18 DM hold og inden tilbagevenden til BSF har Torben været ansat som assistent for Lyngbys U17 Liga drenge. Her har Torben fået en masse erfaring med, som han helt sikkert vil øse ud af i jobbet for kvinderne.

Sportschef Thomas Maale udtaler følgende:

Vi er glade for at Torben igen er at finde på træningsbanen, hvor han i samarbejde med vores nye Cheftræner Anja Heiner-Møller skal kickstarte vores kvindehold, så vi igen er tilbage på sporet i forhold til det spillemæssige og selvfølgelig også får nogle point på kontoen. Trænerteamet er et stærkt team med to A-trænere, med meget erfaring både på og udenfor banen på allerhøjeste niveau, hvilket kan være med til at flytte holdet i den rigtige retning.

Torben Frost er tiltrådt i jobbet den 21.9 og har sideløbende en funktion som Vice Head of Coaching.

Torben har udført et kæmpe arbejde i rollen som Head of Coaching med vores periodisering, curriculum m.m. og vil bruge den næste tid til at sætte vores nye Head of Coaching ind i det hele ved siden af assistenttræner rollen.

Vi vil samtidig benytte lejligheden til at takke tidligere assistenttræner Emil Bendtsen for hans arbejde for og i BSF og ønske ham alt mulig held og lykke i hans nye job.