Seniorafslutning 2019
Foto: Iben Bagge

Sæsonafslutning i seniorafdelingen

Skrevet af: Flemming "Køge" Petersen, Peer Lisdorf, Birgitte Lisdorf, Thomas Maale og Iben Bagge
29. juni 2019

Lørdag den 15. juni 2019 blev der holdt afslutning for klubbens seniorhold. Her blev der uddelt pokaler til udvalgte spillere samt gaver til staben omkring holdene. På herresiden blev der sagt farvel til Cheftræner Peer Lisdorf, som dog bliver i klubben, men efter sommer skal stå i spidsen af Kvindeligaholdet. På kvindesiden blev der sagt farvel til Thomas Maale, som skifter cheftrænerrollen ud med rollen som sportschef. Han forlader derfor ikke pigerne helt.

 

Herresenior 3

Årets fighter - Mikkel H. Petersen

Køge om Mikkel: "Mikkel har været en af fællesnævnerne på senior 3 i forhold til fodbold, sammenhold og trivsel. Altid til træning med en positiv indgangsvinkel. Mikkel har udviklet sit spil og bygget på igennem hele sæsonen".

Årets spiller - Khalil Ibrahim

Køge om Khalil: "Khalil har vist et højt niveau af fodbold til både kamp og træning. Et godt blik for spillet og et elegant venstre ben. Khalil er blevet mere og mere involveret i den sociale del af Senior 3, hvilket viser hans dedikation".

 

Herresenior 2

Årets fighter - Jonas Vestergaard

Køge om Jonas: "Stærk træningsspiller, som har udviklet sig til en bærende kraft på senior 2. Ydermere har Vestergaard lagt en masse flid i den daglige træning, som er blevet belønnet med debut på senior 1".

Årets spiller - Mathias Nagy

Køge om Nagy: "Nagy begyndte sæsonen som etableret spiller på senior 2 med det ansvar der ligger i det. På sikker vis har Nagy arbejdet sig ind i senior 1 truppen og er i dag en fast del af senior 1. En person som bidrager positivt til alle aspekter i BSF's fodbold kultur".

 

Herresenior 1

Peers pokal - Daniel "Stub" Stubberup

Peer om Stub: "Træner meget (ikke altid af lyst). Har et fantastisk venstre ben, som er begyndt at score mål. Er gået fra tung v. c. forsvar- utilfreds v. back til let og velspillende, klog c. midtbanespiller. Stor betydning for holdet - også som (vice)anfører. Du har et svingende humør og vi er ikke altid enige (uretfærdig behandlet) - tak Marko for din støtte. Flot udvikling og det går dig godt med arbejde, uddannelse og kæreste.

Gaven er en kamp på Brøndby stadion med den gamle, hvor vi skal snakke om gamle dage.

Årets stemmer - Andreas "Reus" Frandsen

Peer om Reus: "Altid i godt humør og vil træne/spille kamp. Præsteret godt og på et højt niveau i mange kampe. God holdkammerat, som alle værdsætter. Du vil blive årets spiller mange gange fremover".

Årets fighter - Jonas "Zeder" Zederkopff

Peer om Zeder: "Højt spillemæssigt niveau med svingende fysisk form (eget udsagn) - ikke til at se når du spiller. Løber hele tiden og er tændt - både eksplosion og udholdende. Du går forrest når det gælder fight og du går også forrest til træning og er et godt forbillede for de unge. Samler gerne materialer ind uden pis. Bakkede Palle op lige efter 0-8 kampen.

Årets spiller - Emil "Tide" Tidemand (2. år i træk)

Peer om Tide: "Kunne tidligere ikke heade og tackle men har et stort udviklings potentiale, specielt dit spark er fantastisk! Nu både header du og går i glidende tacklinger. Gult kort i dag. Du har trænet godt og været opmærksom på din fysik og har haft færre skader (vigtigt). Været meget på massage briksen. Du er tidligere blevet skiftet ud, men nu holder du ud til slut i kampene og scorer de afgørende mål. Lytter og bidrager meget mere selv og er blevet voksen og modig. Havde det svært i sæson starten, men troede på dig selv og blev ved med at opsøge afslutninger. Du har scoret mange mål (også i dag) - mange på straffespark, som ofte er begået i mod dig selv.

Årets briks - Emil "Tide" Tidemand

Birgitte Lisdorf om Tide: "Årets briks var ik så svær, da personen stort set har været til behandling hver gang, at det har været muligt ! 

Men der kom alligevel lidt konkurrence om briksen ved årets træningslejr. Her startede Gålle fra en ende af. Først fysioterapi, for at springe lige over på næste briks, der var massage, og sluttede så af i sofaen med elektroderne. Tæt kapløb og alligevel ik!

Årets briks uden at det blev en overraskelse fra holdkammeraterne er Tide.

 

Kvindesenior 1

Årets BSF'er - Marie Grib

Maale om Grib: "En spiller som altid yder på banen og udenfor banen. Grib har igennem den sidste sæson udviklet sig enormt som spiller og har haft stor betydning for holdet. Samtidig yder Grib en stor arbejdsindsats når der skal trænes på fodboldskolen, trænes i samarbejdsklubberne eller være dommer til lokale stævner. En spiller som er guld værd for både hold og klub".

Årets spiller - Amalie Thestrup

Maale om Thestrup: "En spiller som i den forgangne sæson har scoret intet mindre end 17 mål i 24 kampe. Hun har lavet over halvdelen af vores 31 mål i denne sæson. Samtidig har Thestrup fået en fortjent debut på A-landsholdet imod både Kina og Skotland. Thestrup arbejder altid seriøst for at forbedre sig det være sig på banen, i styrkelokalet eller på det mentale område. En meget fortjent pris som årets spiller".

 

Stort tillykke til jer alle med de meget velfortjente priser!