Nederlag i første hjemmekamp

19. august 2023

OB Q viste sig som for stor en mundfuld, da de lørdag gæstede Gryden. For trods en god præstation, måtte BSF indkassere et 0-2-nederlag i 1. division.

Josephine Madsen sætter her ord på kampen:

”Efter en lang uge med tre træninger og pokalkamp onsdag, skulle vi forsøge at stå sammen mod et stærkt OB-hold i høj solskin på hjemmebane.

OB lægger højt pres fra start, hvilket vi må erkende er svært at spille os ud af. Vi forsøger med spil i små rum og lange bolde, men ingen af tingene bliver til det helt store i den anden ende.

Efter 23 minutter får OB, efter et hjørnespark til os, kørt en god omstilling og fanger os i en 2-mod-2-situation, som desværre ender i et mål til OB.

Langt hen ad vejen er vi egentlig godt med i kampen, og vi får spillet os forbi deres høje pres. Vi kommer frem til OB’s felt, men vi kan ikke rigtig få skudt bolden i målet. Efter 83 minutter spillet lægger OB endnu et højt pres, hvilket ender med, at de får snuppet bolden foran feltet og skyder mod mål. En bold der desværre rammes af en BSF-spiller og går i mål.

Til slut i kampen får vi lagt et højt pres på deres banehalvdel og kommer tættere på deres mål, men heller ikke her får vi det mål, vi kunne have ønsket os. OB vinder kampen 0-2.

Samlet set er vi tilfredse med præstationen mod et godtspillende OB-hold.

Nu kigger vi mod en træningsuge, hvor det handler om at rette vores taktiske elementer til, træne vores relationer og få lagt en god plan til næste kamp mod Østerbro.”

I rundens øvrige kampe vandt netop Østerbro 4-2 over Varde, mens Næstved slog Sundby med 3-0. Den sidste kamp mellem ASA og B.93 spilles søndag.

Næste kamp bliver igen spillet hjemme i Gryden, når Østerbro kommer på besøg. I forårets to kampe blev det til blot et enkelt point mod københavnerne, og der venter derfor endnu en svær opgave, når kampen spilles lørdag 26. august, kl. 11.