Uafgjort blev resultatet i kampen mod Tårnby FF
Foto: Iben Bagge

Uafgjort blev resultatet i kampen mod Tårnby FF

Skrevet af: Christian Jørgensen
15. september 2019

Slutresultatet blev 1-1 hjemme mod Tårnby FF.

En kamp der kalder på en smule skuffelse over ikke at hive alle 3 point i land. En kamp hvor vi i perioder spillede fin fodbold på tæppet med omtanke på bolden, og fik sat nogle gode angreb op. Den sidste skarphed manglede desværre i afslutningsspillet.

Kampen startede med fint tempo. Tårnby FF kom med tro på tingene og direkte spil i indledningen i kampen. De er et hold, der altid kommer med fuld musik i alt de foretager sig. Det kalder på respekt, og vil give dem point i denne række.

Med det sagt, fik vi spillet læderet fint rundt efter en hektisk start på kampen. Vi blev lidt mere rolige på bolden, og begyndte så småt at få sat nogle fine angreb op som dog ikke kastede mål af sig. Målet kom så efter 18 minutters spil da Brøns afsluttede et velspillet angreb med en afslutning i feltet. Et mål der kom efter rigtig god bevægelse fra flere spillere.

Efter målet sad vi på bolden og fik flyttet bolden rundt spillerne mellem. Vi spillede med en god portion omtanke, og holdt den fint egne rækker. Vi sad på bænken og talte om, at et 2. mål kunne være under opsejling, så skete det som så oftest sker i fodbold. Efter små 30 minutter bringer Tårnby FF sig tilbage i kampen på en dødbold vi ikke får clearet. Bolden dumper ned for fødderne af en Tårnby spiller, der uden problemer sætter kuglen ind bag Palle. Skal vi kigge indad må vi bare indrømme at opdækning / pres på modstander i eget felt var alt for sløj. Tårnby er absolut ikke et hold man skal give plads i eget felt. De er dygtige på dødbolde.

2. halvleg er præget af hård fight med syngende tacklinger og et temperament der er højt. Vi får den klart største chance på et frispark der bliver sendt i feltet. Killerich får ikke hovedet på tæt under mål, og den efterfølgende bold fra en 3 meters penge bliver sendt i sidenettet.

Vi havde troet og håbet på mere end 1 point. Vi havde de største chancer til at tage alle 3 point. Vi står med 1 point, som ikke er en katastrofe, men heller ikke er en gave. Vi ser frem mod næste kamp, hvor vi tager en tur til Taastrup FC i jagten på 3 point til regnskabet.

Kom ud og støt os lørdag kl. 14.00 i Tåstrup Idrætspark. Vi lover at give den alt hvad den kan trække i jagten på 3 af de gode.

Billeder fra kampen kan ses i kampgalleriet.