Fra 0-1 til 3-1-sejr over Fredensborg

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
18. oktober 2021

En hurtigt scoring af Fredensborg slog ikke Ballerup-Skovlunde ud af kurs. Tre mål i anden halvleg sikrede 3-1-sejren og bevarelsen af 1. pladsen.

Der var knald på spillet fra første fløjt, og bolden skiftede ofte ejermand. BSFs første afslutningsmulighed kom efter få minutter på et hjørnespark, men Emma Gylling headede bolden over mål.

I Fredensborgs næste pres var der i stedet mere held med en afslutning, hvor Andrea Godvin sendte gæsterne foran efter seks minutters spil.

Efter målet fik BSF bedre styr på Fredensborgs pres, og gæsterne blev i lang tid holdt fra at true Lærke Rasmussen i målet. Desværre mundede det heller ikke ud i chancer til BSF.

Spillet var ofte uorganiseret og præget af kaos for begge hold, og der gik derfor en halv time fra målet før næste mulighed. Endnu et hjørnespark blev sikret af BSF, dog igen uden mål til følge. Minuttet efter blev BSF tilkendt frispark uden for feltet. Heller ikke det endte i mål, selv om Emilie Stolzenbachs forsøg var ikke langt forbi. Endnu et par muligheder fulgte til sidst i halvlegen, men udligningen udeblev.

Hurtigt comeback efter pausen

BSF fortsatte efter pausen, hvor første halvleg slap, men den første chance tilfaldt alligevel Fredensborg, der ramte undersiden af overlæggeren.

I stedet lykkedes det BSF at udligne, da Sille Lønstrup fik prikket bolden over stregen efter klumpspil. Og efter en times spil kom føringen også. I en spids vinkel fik Tanya Arngrimsen listet den forbi målmanden og bragt BSF på 2-1.

Dominansen fortsatte, og selv om Fredensborg også fik tid på bolden, viste BSFs forsvar samme gode takter fra første halvleg, der sikrede, at gæsternes omstillinger ikke endte med mål.

I 69. minut blev comebacket totalt, da Sille Lønstrup på et langskud sikrede en 3-1-føring.

Efter målet blev BSF presset tilbage, og opspilsforsøgene blev blokeret, men da bolden først blev spillet forbi, formåede holdet at holde presset, og indskiftede Emilie Larsen var også tæt på at score, men skuddet gik snert forbi.

I de sidste minutter havde Fredensborg boldovertaget, men BSF fik gang på gang løst sig ud af det og holdt gæsterne fra nok chancer til, at sejren var truet.

”Vi nulstiller os i pausen”

Sejren falder i den første kamp med Per Agerholm, som har overtaget trænerrollen, efter klubben og Torben Frost Clausen har endt samarbejdet. Netop trænerskiftet så Anna Marie Nielsen som en mulig årsag til, at holdet kom uheldigt fra start i lørdagens kamp.

”Første halvleg blev måske lidt uorganiseret, fordi vi lige skal have nogle aftaler på plads, efter at holdet har fået ny træner. Men så får vi nulstillet os i pausen. Vi ved godt, at vi er bagud, men vi ved også, at vi har 45 minutter til at ændre det. Vi har nogle angribere og en midtbane, der virkelig går til den. Lønstrup får eksempelvis sat sig igennem og trækker holdet med,” sagde Anna efter kampen.

Nulstillingen hjalp. Kampbilledet blev vendt hurtigt, og derfor Anna har stor ros til sine holdkammerater.

”Vi får scoret ret hurtigt efter pausen, og så er det som om, der kommer noget ro på og tro på egne evner. Det næste mål kommer ret hurtigt efter, og så går det bare bedre og bedre. Der er god stemning på banen, og det er fedt at alle går til den.”

Anna Marie Nielsen spiller til daglig på U18-holdet og var godt tilfreds med sin debut for seniorholdet, hvor hun spillede samtlige minutter.

”Jeg var lidt nervøs, hvis jeg skal være ærlig, for man er jo lidt den lille, men de var alle søde mod mig. Mit spil er på nogle punkter lidt nervøst og febrilsk, men jeg kommer fint ind i nærkampene, og selv om det er nogle store piger, så er jeg ret tilfreds med mit spil,” sagde Anna efter kampen.

Med sejren ligger BSF fortsat øverst i tabellen med nu 19 point, mens Østerbro følger efter med 17 point. Solrød på tredjepladsen har 14 point for en kamp færre. I næste weekend er det BSFs tur til at sidde en runde over, så næste kamp er i stedet lørdag 30. oktober, kl. 11.00 hjemme i Gryden mod netop Solrød.