Dejligt vejr, mange tilskuere, 3 point, videre

Skrevet af: Bo Hansen
21. marts 2022

Gladsaxe-Hero havde op til kampen lagt stor vægt på at de kun kunne overraske i denne runde og det må man sige, at de var tæt på at gøre denne lørdag.

BSF kunne stille tæt på stærkeste opstilling, men et par timer før kampstart tiggede det først afbud ind pga. sygdom, og for ikke at det skal være løgn, måtte Reus også udgå allerede i opvarmningen, så trænerteamet måtte tænke kreativt og Tobias, som slet ikke var udtaget til denne kamp, røg direkte i start 11.

Allerede efter 2 minutter, blev BSF snydt for et kæmpe straffespark. Efter et godt spillet angreb, kom Tobias først på en bold i feltet, hvor alle kunne se han blev sparket ned af en Gladsaxe Hero spiller, men dommerens fløjte forblev tavs. Efter små 19 minutter, kunne BSF bringe sig foran 0-1, efter et godt sparket hjørne fra Stub, kom Mini (Rasmus Thomsen) først på en returbold og kunne med kølighed bringe bolden i nettet, uden chance for Hero´s målmand. Resten af 1. halvleg sad BSF på, og med lidt mere kynisme, kunne BSF godt have gået til pausen med en større føring. Rasmus Brøns havde i hvert fald alle muligheder for at sparke os på 0-2, men ramte sit støtteben i stedet for bolden.

I pausen lagde cheftræner Christian stor vægt på, at det ”kun” var os selv, som kunne ødelægge det, hvis vi begyndte at gå ned i tempo og give for mange personlige fejl eller for mange dødbolde væk, og jeg skal være jer svar skyldig, om spillerne havde forstået det omvendt, MEN det var desværre lige præcis det der skete i 2. halvleg.

Vi gav alt for mange dødboldbold væk og de personlige fejl begyndte også at finde vej og efter 59. minut kunne Gladsaxe-Hero bringe sig på 1-1, efter Mads Randrup og keeper Dimi, ikke kunne blive enige om en løs bold i feltet og i stedet valgte at løbe ind i hinanden og Gladsaxe-Hero spilleren kunne med lethed sparke bolden ind i det tomme mål. Kampen bølgede derfra frem og tilbage, men efter endnu et godt sparket hjørne, i det 82. minut, kunne Mini (Rasmus Thomsen) sparke bolden ind bagerst i feltet, og dermed kalde sig dobbelt målscorer.

Der skete ikke mere i kampen og BSF kan tage 3 point med og er endnu et skridt tættere på oprykning.

Kampens spiller: Rasmus Thomsen, med 15 stemmer