U11-U14 havde en fantastisk tur til Holland

U11-U14 havde en fantastisk tur til Holland

Skrevet af: Simon
21. april 2022

Fantastisk tur til Holland for BSF-drenge

Over 100 drenge fra BSF i alderen 10 til 14 år var i påsken i Zwolle i Holland, hvor de skulle deltage i det store stævne Hanze Trophy. Det er en af de største ture som BSFs drengeafdeling har været på i mange år deltagermæssigt, og i kølvandet på 2 år med corona-nedlukninger der har aflyst det ene arrangement efter det andet, var der i den grad set frem til turen.

Torsdag morgen mødtes alle børn og ledere, hvor der blev taget fotos og sagt farvel til mor/far, inden henholdsvis en dobbeltdækkerbus og en almindelig turistbus fra Ballerup Turistfart kørte mod færgen og derfra videre mod Holland.

Torsdag aften blev brugt på indkvartering i campen i Holland, og på at hygge sig og lære stedet at kende. Fredag var ”fridag” idet stævnet begyndte lørdag. Fridagen blev brugt på fodboldtræning på det store lokale anlæg hvor Zwolle fra Eresdivisionen holdte til, samt på badning, basketball, volleyball, kortspil, brætspil, indendørs fodbold og meget mere. Der blev lavet aktiviteter i lange baner på kryds og tværs af alder.

Lørdag morgen begyndte turneringen så, og det var over 100 yderst spændte drenge der kørte mod spillestedet. Belgiske og hollandske hold ventede forude, men BSF-drengene klarede det flot. Flere hold klarede sig videre til mellemrunden om guldmedaljerne, mens de hold der havde det lidt sværere kæmpede en brav kamp og holdte humøret oppe hele vejen. Alle 10 deltagende BSF-hold repræsenterede Ballerup og fodboldklubben på absolut flotteste og stolteste vis.

Lørdag aften blev brugt på hygge hjemme på campen, herunder med fodbold i biograf, og søndag skulle det store slag slå. Her gik U14-1, U12-1 og U11-1 hele vejen i guldfinalen. U14-1 mødte et talenthold fra Aarhus, men det lod de sig ikke slå ud af, da de tog trofæet med en sikker 2-0 sejr. Stærkt af U14-drengene, der til dagligt spiller i Ligaen hjemme i Danmark.

U12-1 var helt suveræne i finalen mod et hollandsk mandskab med en 4-0 sejr og en fortjent sejr i stævnet, hvor de var absolut bedst hele vejen igennem. Imens tabte vores U11-1 knebent finalen og fik dermed sølv. Også alle øvrige hold gjorde det flot på dag 2 hvor de kæmpede om placeringerne, og vores U11-2 vandt endda stævnets fair play pris for deres ånd og gå på mod. Det er i den grad noget at være stolte af!

Turens højdepunkt var dog ikke de sportslige resultater, men at vi efter 2 år med corona kom på tur og med en helt enorm opbakning fra træner/ledere, spillere og forældre. At have over 100 børn med fra Ballerup i Holland er helt fantastisk, og alle kom hjem med en kæmpe oplevelse, masser af minder i rygsækken, et endnu stærkere fællesskab internt og på tværs af holdene i klubben - og ikke mindst med nye venner og relationer. Kan foreningslivet blive smukkere?

Tak for en fantastisk tur!

Se flere fotos i galleriet.