Pokalturneringen ved DM-ugen i Aalborg

Skrevet af: Kasper Moesgaard Christiansen / Daniel Egeberg
02. juli 2023

Lørdag den 24. juni 2023 var der pokalturnering i Powerchair Football i forbindelse med DM ugen i Aalborg.

BSF Powerchair Football deltog turneringen, hvor også hold fra Aarhus og Aalborg deltog.

BSF`s første kamp var mod Aalborg 1.

BSF var okay med fra start af, men en lille fejl i opspillet gjorde, at bolden røg tilbage mod vores mål og da vores målmand ikke kunne nå tilbage, endte fejlen i et mål til Aalborg.
Resten af første halvleg var nogenlunde jævnbyrdig, med store muligheder til begge hold, men Aalborg kunne gå til pause med 1-0.

Det virkede til at pausen var lige hvad BSF havde brug for, for de kom meget mere aggressivt ud til anden halvleg.  Efter 5 minutters tid resulterede vores pres i et selvmål fra Aalborg og udligning til 1-1.
Resten af kampen bølgede frem og tilbage og med 2 minutter igen scorede Aalborg desværre til kampens resultat, 2-1.
God indsats fra vores hold.

BSF´s næste kamp var en bronzekamp mod Aalborg 2.

Inden kampen var der som vanlig speedtest, hvor alle spillere bliver testet inden kamp, Daniel Egeberg fra BSF gik ikke gennem speedtesten, da hans stol ikke nåede at køle nok ned fra kampen inden bronze kampen, og derfor kørte lidt for hurtigt, hvilket gjorde at Daniel skulle starte ude på bænken og skulle testes igen i halvlegen. Resten af BSF holdet gik gennem speedtesten.

Kampen startede i et højt tempo og allerede efter små 2 minutters spil, kunne BSF bringe sig foran med 1-0.
Kort tid efter vores scoring mistede Aalborg en af deres bedste spillere, da hendes stol havde en defekt, hvilket gjorde at BSF kunne sætte sig på 1 halvleg uden de store problemer. BSF scorede yderligere 3 mål i første halvleg og gik til pause med en føring på 4-0.

Daniel Egeberg blev igen testet, og denne gang gik han igennem, og han kunne derfor blive skiftet inde ved anden halvlegs start.

Anden halvleg var mere jævnbyrdig, da de fik deres spiller med defekt stol ind igen. BSF formåede dog alligevel at score et enkelt mål og kampen endte med en sejr til BSF på 5-0.

BSF endte således med en bronzemedalje og ønsker alle en god sommerferie.

BSF Powerchair Footballs deltagelse i DM-ugen blev gennemført med støtte på 5.000 kr. fra JYSK Aktivitetspuljen.