Tumlingebold afholdte fastelavn
Foto: Simon Knudstrup

Tumlingebold afholdte fastelavn

Skrevet af: Simon
28. februar 2022

Hvis jeg ingen boller får, så laver jeg ballade…

Heldigvis var der ingen ballade lørdag den 19. februar, da Ballerup-Skovlunde Fodbolds (BSF) Tumlingebold afholdt en stor fastelavnsfest for de yngste medlemmer af foreningen. Det var en fantastisk morgen og formiddag med tøndeslagning, kattekonger og kattedronninger, udklædning i lange baner – og, apropos indledningen, så var der heldigvis også lækre fastelavnsboller til alle børn, små som store.

Mest af alt var det en fantastisk dag, fordi der var mødt en masse børn op med flotte kostumer og et kæmpe smil på læben, og som sammen med deres forældre, bedsteforældre og søskende havde en dejlig dag i en ganske fyldt Skovlunde Hal som en del af BSFs Tumlingebold.

Udover fastelavnsfesten og tøndeslagning – samt indtag af lidt søde sager i dagens specielle anledning – var der naturligvis også leg på programmet i form af blandt andet ”Bjørnegymnastik” til opvarmning, børne-limbo og en forhindringsbane.

Tumlingebold i BSF er for børn i alderen 1-4 år og idéen er at få de små ”tumlinger” i gang med idræt og motoriske udfordringer på lige præcis deres præmisser - og alt sammen igennem leg og glæde. Tumlingebold i BSF har små 80 medlemmer i aldersgruppen, der sammen med deres forældre kommer og leger hver lørdag morgen kl. 09.00 i Skovlunde Hallen sammen med dygtige og engagerede frivillige ansvarlige. Man er selvfølgelig velkommen hvis man er forældre til et barn mellem 1-4 år og kunne tænke sig at komme og prøve at ”tumle med”. 

BSF Tumlingebold var også i Ballerup Bladet i uge 8 :-)