BSF/LSF klubsamarbejde

BSF/LSF klubsamarbejde

Skrevet af: Gert Sørensen
05. juli 2020

Ballerup-Skovlunde Fodbold(BSF) og Ledøje-Smørum Fodbold(LSF) vil i den kommende sæson spille med et fælleshold i U14 Liga 1 rækken bestående af spillere fra begge klubbers afdelinger.

Ud fra den nuværende situation og gruppen af piger, vil begge klubber ville i den kommende sæson være lidt sårbare i forhold til afbud. På denne baggrund indledte klubberne for små 14 dage siden en dialog om et eventuelt klub og holdsamarbejde, som torsdag aften endte med en aftalen og plan som sikre pigerne en masse fodbold.

Det har under hele processen været en god kemi mellem klubberne og det vigtigste for begge klubber har hele tiden været pigerne og deres muligheder for at spille fodbold og bevare fodboldfællesskabet – også selvom det krævede en lille udvidelse.

I den kommende sæson vil holdet som nævnt spille U14 liga 1, ud fra BSF´s indplaceringen i denne række. I forbindelse med forårssæsonen 2021 vil man søge indplacering som samarbejdshold BSF/LSF.

Vi vil efter sommerferien se på om der er behov for at eftertilmelde yderligere et U14 hold, da det er vigtigt at der er et kamptilbud til alle pigerne. Holdsamarbejdet omfatter hele U14 pigeafdelingen i begge klubber og formålet med det fællesprojekt er at alle piger skal have et bedre fodbold tilbud i henholdsvis LSF og BSF, ved at vi samarbejder omkring udviklingen og organiseringen af ressourcer vi hver især har.

Det er rigtig glædeligt at vi på tværs af klubberne har fået dette samarbejde op at stå til gavn for pigerne og dermed pigefodbolden. Som naboklubber i en lille pige fodboldverden kender flere af pigerne allerede hinanden fra camps og kamp, hvilket vi på træner/leder-siden håber vil bredde sig i de to klubber, så fodboldfællesskabet i begge klubber på sigt bliver udvidet og styrket.

Trænerteamet vil bestå af trænere fra begge klubber og de er allerede i dialog om planlægningen af opstarten.

Er du pige født i årgang 2007 og vil være en del af dette projekt, så starter holdet op med at træne sammen i uge 30 og vi byder også nye spillere velkomne.

På vegne af begge klubber

Gert Sørensen Talentansvarlig BSF

Thomas Bejer-Andersen Formand LSF