BSF pige akademi starter op igen

Skrevet af: Kenneth Nielsen
21. februar 2024

Fredag den 23.februar starter vi BSF Pige Akademi op. Der vil være 10 træningspas indtil sommerferien på akademiet, hvor der primært er fokus på de tekniske færdigheder.

Træningen vil være fredage i lige uger, startende fredag den 23.februar i uge 8. Træningen foregår i Top Danmark Hallen på kunstgræs, fra 16.45-18.00. Der vil altså være 10 træninger på højt niveau i foråret, som supplement til den daglige træning i klubberne.

Der vil være to dygtige cheftrænere, Allan Kristensen & Brian Kirkegaard, som er ansvarlige for program og planlægning, mens der hver gang også er en håndfuld af BSF's dygtige U16 og U19 spillere med som assistenter, så pigerne har nogle lidt ældre rollemodeller at se op til i træningerne.

BSF Pige Akademi er for de spillere, der er træningsparate og gerne vil udvikle sig yderligere indenfor fodbolden. Der vil blive arbejdet med tekniske færdigheder såsom driblinger, 1.touch, vendinger, hurtigt pasningsspil med masser af bevægelse og meget mere.

Det er helt gratis at deltage i BSF Pige Akademi. Alle træningsparate spillere er velkomne, uanset om man til daglig spiller i BSF eller en anden klub. Træningen gælder for spillere fra årgang 2011 – 2015.

Er der spørgsmål så skriv endelig til kni@mellemmand.com, for mere info om BSF Pige Akademi.
Vi glæder os til at se en masse dygtige piger, klar til at give den gas og lære nyt på banen.