3 kampe - 2 sejre - senest i Sydbank Pokalen
Foto: Iben Bagge

3 kampe - 2 sejre - senest i Sydbank Pokalen

Skrevet af: Christian Jørgensen
25. juni 2020

Vi har spillet 3 kampe inden for relativt kort tid.

Startende med en træningskamp mod vores gode venner fra Herlev IF. En kamp vi vandt 3-2, og en kamp hvor jeg syntes vi var bedre på kuglen end Herlev i store dele af kampen. Der var fint med fart over feltet, og en fin intensitet med tanke på, at det var en træningskamp. Samtidig en kamp hvor vi blev klogere på nogle ting, og bekræftet nogle andre. Det er vel i bund og grund meningen med træningskampe. Det var en rigtig fin match mod et fint hold fra Herlev.

Næste modstander 2 dage senere var så Avedøre. Det blev til et nederlag på 2-1 efter vi havde bragt os foran. Posen var rystet grundigt kontra seneste kamp mod Herlev, og andre spillere fik lov til at vise sig frem. Godt spil i mange sekvenser, dog med manglende skarphed inden sidste pasning, tæmning og afslutning. Avedøre har nogle hurtige og dejligt direkte spillere der lidt for let fik lov til, at komme igennem til afslutninger / scoringer. Men igen en fin træningskamp med højt tempo og skabeloner til noget spændende. Det skal der bygges videre på mod den nye sæson.

Så var vi i kamp i Pokalen i tirsdags mod Jersie United fra serie 3. En kamp der på papiret skulle køres sikkert hjem uden problemer. Det blev den også. Vi vandt 3-0 alle mål scoret i 1. halvleg. Der er ikke så meget spændende at skrive om kampen. Vi var kontrollerende fra første fløjt til dommeren fløjtede kampen af. Bolden vandrede rundt i kæderne, og resultatet burde / kunne sagtens have været langt større, hvis det ikke havde været for en yderst velspillende keeper fra Jersie kombineret med en manglende skarphed i afslutningerne.

Vi er videre til næste runde der spilles på tirsdag, og det er trods alt det vigtigste. Det har været nogle gode kampe alle 3 hvor vi i teamet har fået set en del til vores spillere, og deres nuværende formkurve. Man bliver lidt klogere frem mod den nye sæson for hver kamp der spilles.

 

Se billeder fra kampen mod Herlev IF og Jersie United i Kampgalleriet