Premiere nederlag til Taastrup FC

Premiere nederlag til Taastrup FC

Skrevet af: René Zedler
17. marts 2024

Årets første turneringskamp endte desværre med et 1-2 nederlag til Taastrup FC.

Det var en typisk premierekamp, hvor det normalt ikke er det kønne spil som trækker overskrifter, men desværre var det også en kamp, hvor vi selvforskyldt finder os bagud 2-0 ved pausefløjt.

Første halvleg foregår uden energi, ansvarsfølelse og parathed fra vores side, og da vi samtidig skal kunne forvente meget mere på bolden af flere vores drenge, end der blev vist i første halvleg, var det ikke ufortjent, at Taastrup FC gik til pause med en 2-0 føring.

2. halvleg får vi, som det tidligere også er set i vores træningskampe, rettet op og får overtaget. Desværre får vi kun nettet til at blafre en enkelt gang samtidig med at vi holder Taastrup FC fra at scorer yderligere. Vi vinder således 2. halvleg, men desværre kun 1-0 og taber derfor 2-1.

På lørdag 23/3 tager vi til Herstedøster og henter 3 point.

Selvom lørdag den 16/3 ikke blev dagen hvor vi, som ønsket, genoptog turneringen med 3 point, så blev det alligevel endnu en dag i BSF, som beviser, at vi er godt på vej i vores projekt “Forbedret oplevelse på stadion”.

Igår var således første turneringskamp med vores “Skuret” til at servicere alle med lidt tørt og vådt. Kampen markerede også startskuddet for vores “Matchlodder” med stor støtte fra vores fantastiske sponsorer SuperBrugsen Skovlunde og Cecilies samt vores “Gratis slik til alle børn under 15 år ved alle BSF scoringer”, som fremover vil være sponsoreret af Føtex, Lautrupcentret. Matchlodderne blev en stor succes og vi fandt en heldig vinder med det rigtig resultat 1-2, som fik sig et ikke ubetydeligt gavekort til Cecilies med sig hjem.

Med kun en scoring af BSF og ganske få unge under 15 år, blev vores gratis slik ikke den store succes på førstedagen, men vi er sikre på, at som både foråret sætter ind og sommeren nærmer sig, og vores nye tiltag og kommende tiltag “får fat”, og vi får mange flere på Stadion, så skal det med garanti nok også blive en stor succes. Vi og meget gerne I skal blot have spredt budskabet i omgangskredsen.

Tak for en fantastisk opbakning og jeg håber at vi ses i Herstedøster på lørdag. Mere herom på torsdag.