Første nederlag i syv måneder
Foto: Iben Bagge

Første nederlag i syv måneder

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
01. maj 2021

For første gang siden starten af oktober måtte Ballerup-Skovlunde forlade banen med et nederlag. Overmanden var Solrød, der på hjemmebane vandt 2-0.

Maja Albertsen sætter her ord på kampen:

”Lige nu tror jeg, vi alle står med en kæmpe skuffelse og ærgrelse efter kampen. Jeg føler egentlig, det var os, der sad mest på bolden og havde spillet, men i dag  rammer vi bare ikke dagen. Vores boldomgang er for langsom, og den sidste præcision og vilje mangler. Chancer har vi en del af, men igen mangler vi det sidste kvalitet. Samtidig scorer de på de to uheldige omstillinger, de har, hvilket bare igen viser, at det ikke er vores dag.

Vi er utrolig skuffet lige nu, men vi er også nødsaget til at se frem mod næste kamp og fokusere på at få en god træningsuge. Derfor må vi også tage de positive momenter fra kampen med os, for det er ikke en dårlig kamp, vi spiller.”

Begge mål faldt i midten af anden halvleg og blev scoret af hjemmebaneholdets Maria Jacobsen. Trods nederlaget forbliver BSF på 3. pladsen, men Næsbys sejr over Fredensborg betyder, at afstanden til den vigtige 2. plads nu er 4 point.

Næste kamp er mod Østerbro, der har ligeså mange point som BSF, hjemme i Gryden. Kampen spilles 8. maj, kl. 11.00.