Head of coaching med international erfaring

Head of coaching med international erfaring

Skrevet af: Thomas Maale
22. september 2020

Ballerup-Skovlunde Fodbold har ansat en ny mand som Head of Coaching til pigeungdomsafdeling. Der er tale om den 50-årige Philip Nielsen, som netop er hjemvendt efter 25 år i USA med træner og akademi erfaring. Philip Nielsen er uddannet som A-licens træner i henholdsvis Europa og USA, hvor han blandt andet har været ansat som fuldtidstræner for det amerikanske pige/kvinde U17- og U23-landshold, hvor han primært har virket som assistenttræner.

Ud over dette har Philip været ansat som Head of Coaching, Academy Director og Regional Head Coach på en række akademier og colleges i USA.

Det er en mand med en masse international fodbolderfaring vi får tilknyttet vores klub, en mand som kan være med til at flytte vores trænere og talentarbejde i fremtiden.

Philip erstatter Torben Frost Clausen som Head of Coaching, Torben har efter eget ønske søgt en anden stilling i klubben, mere om dette i morgen.

Bestyrelsen udtaler:

Vi ser det som en unik mulighed, at få en mand med Philips kompetencer og erfaring ind vi vores projekt på pigeungdom. Philips CV taler for sig selv og vi finder det meget tiltrængt med en Head of Coaching, som kommer ”lang vejs fra” med en masse nye perspektiver og måde at gå til fodboldudviklingen på. Derudover har Philip også stor erfaring med ledelse og har en ballast der skaber ro på et meget vigtigt projekt i forhold til pigeungdoms fremtids og vision om at være den mest produktive udviklingsklub. At der er fundet en løsning, hvor Philip kan overtage jobbet, samtidig med at Torben kan være med til at drive projekt videre, skaber jo bare den kontinuitet og ressource som er nødvendig for, at vi kan rykke på de parametre, som der skal rykkes på. På den måde er Philips tiltrædelse endnu et skridt i en lang række, som gør, at vi i BSF står langt stærkere end tidligere, hvilket i sidste ende gerne skulle skabe et fantastisk udviklings- og talentmiljø for pigerne i klubben.

Philip tiltræder i jobbet 1.10.2020