"Vi kæmper videre"

"Vi kæmper videre"

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
14. september 2019

Ballerup-Skovlunde møder Fortuna Hjørring i weekendens runde af Gjensidige Kvindeliga. Mens ligaens første kampe ikke er endt med de ønskede resultater, fortsætter kvinderne i BSF kampen om point.

Søndag rundes første halvdel af grundspillet af. For BSF betyder det et møde med Fortuna Hjørring, som kommer på besøg i Gryden. Det bliver en hård kamp, forudser Laura Guldbjerg Pedersen.

”Vi skal kæmpe røven ud af bukserne mod dem, men vi glæder os samtidig også til at skulle spille og kæmpe videre,” siger hun.

Målet er at få point, selv om Fortuna Hjørring på forhånd må ses som favoritter. Sæsonen har dog budt på flere overraskelser, også for nordjyderne.

”De har mistet point til hold i denne sæson, som man ikke havde set på forhånd. Det er heller ikke et umuligt hold at møde som for nogle år siden,” siger Laura Guldbjerg Pedersen.

I sidste runde tabte Fortuna Hjørring til Odense Q 2-3 på hjemmebane. Det er fynboernes første sejr over nordjyderne i en årrække. Derudover tæller Fortuna Hjørrings resultater to uafgjorte mod henholdsvis FC Nordsjælland og FC THY-Thisted Q.

”De har været til at snakke med i år, så derfor har vi også en chance,” siger Sarah Jankovska.

Samme indstilling som altid

Mens Fortuna Hjørring trods pointtab fortsat ligger i toppen af ligaen, ser det anderledes ud for BSF. De to point i seks kampe kan påvirke selvtilliden, men Sarah Jankovska slår fast, at det ikke påvirker deres indstilling.

”Vi går ind til kampen med den samme indstilling, som vi har gjort til alle de andre kampe: Vi gør vores bedste og går efter at få point,” siger hun.

Som en mulig fordel til BSF, nævner hun også Hjørrings midtugekamp onsdag mod albanske KF Vllaznia.

”De stillede stærkt op i Champions League og stiller nok med de samme mod os, så vi kan håbe, at det er trætte spillere, vi møder,” slutter Sarah Jankovska.

Kampen spilles søndag kl. 14 på stadion i Ballerup Idrætspark.