Ufortjent nederlag i Hørsholm

Skrevet af: Marko Rajovic
16. april 2023

Efter sidste uges sejr skulle vi en tur til Hørsholm og møde rækkens førehold. Vi vidste fra starten af, at det ville blive en langt sværere kamp, og at Hørsholm ville komme med alt for at vinde kampen.

Kampen blev spillet på en hverdags aften, og det er ingen hemmelighed at undertegnede hader disse kampe. Trods en hverdags kamp var vores taktik igen klar, vi skulle ud og spille vores eget spil, og se om vi kunne få omsat chancer til mål.

Kampen starter egentlig lidt langsomt fra vores side af, og det var Hørsholm der kom med et pres de første 5 minutter. Herefter var kampen meget ensidig. Vi kørte i store perioder Hørsholm baglæns ud af banen. Vores spil fungerede til ug med kryds og slange. Det var ikke til at se, at vi mødte rækkens, ud fra stillingen, bedste hold. Hørsholm fik lov til at løbe rundt efter bolden og kunne ikke skabe chancer.

Vi skabte selv et par store chancer, men fik ikke omsat dem til mål. Vi styrede spillet i hele første halvleg – lige indtil dommeren valgte unødvendigt at sætte sig selv i fokus. Vores måske første frispark på midten af modstanderes halvdel blev takseret til et gult kort, og vi var derfor reduceret til 10 mand i de næste 10 minutter.

Efter halvlegen kom vi igen ud med godt spil, og flere gode indlæg skabte store chancer, men igen uden, at vi fik bolden det sidste stykke ind over stregen. Hørsholm var kun sporadisk farlige, og vi lukkede egentlig fuldstændig ned for deres offensive.

Selvom jeg hader at brokke mig over dommeren, så må man sige, at han mildest talt havde en uheldig dag på kontoret. Han forærer, i de døende minutter, Hørsholm et frispark på kanten af feltet, og det omsætter de til kampens eneste mål.

Vi ender med at tabe 1-0, men spiller måske den bedste kamp meget længe. Desværre udmønter det sig ikke denne gang i point, men trods dette så beviser vi endnu engang, at når vi rammer vores niveau, så kan vi udspille samtlige hold i rækken. Spillet og kombinationerne begynder nu at sidde, hvor det skal, og vi skal derfor blot have omsat nogle af vores mange chancer og dermed lukke kampene.