Årets sidste kamp: Dag og nat, men endnu en sejr kom i hus

Skrevet af: Flemming "Køge" Petersen
07. november 2021

Sidste kamp i en halvsæson, som er mere end godkendt fra BSF’s side. En sidste sejr i aftenens kamp ville give en total på 11 sejre og et enkelt uafgjort resultat.

En fredagskamp kan altid være lidt tricky, da man skal mobilisere lidt ekstra motivation og kræfter efter en lang dag og uge. Kampen kan bedst beskrives som en ’Nat og Dag’ oplevelse.

BSF kom ud til en 1. halvleg med masser af energi og styrke. Vi var bekendt med at FC Rudersdal var et godt spillende fodboldhold, som skulle presses over hele banen. Det tunge pres resulterede i en håndfuld hjørnespark i begyndelsen af kampen. Ét af disse hjørnespark gav den første scoring, da Alexander Petersen lagde en perfekt bold tæt på modstanderens målmand, hvor Mikkel Howalt vandt duellen og scorede til 1-0 efter 12. min. Det konstante pres gav endnu et mål efter 20 min., hvor bolden blev erobret fra FC Rudersdal. Jonas Zederkopff spilledeen bold i dybden til en hurtigt løbende Tommy Vu, som sikkert udplacerede målmanden til stillingen 2-0 til BSF. FC Rudersdal havde faktisk ikke et eneste forsøg på mål i 1. halvleg.

En 1. halvleg med tæt på en total dominans af BSF. Det skulle dog blive nat i 2. halvleg.

I pausen blev det understreget, at modstanderen var et dygtigt fodboldspillende hold med nogle spidskompetencer, som kan gøre ondt på alle hold.

FC Rudersdal kom ud med den samme energi, som BSF havde mønstret i 1. halvleg. BSF havde udfordringer med at lukke ned for det hurtige spil og efter blot 8. min. i 2. halvleg, kom reduceringen til 2-1 fra et højt pressende FC Rudersdal. FC Rudersdal kom frem til flere større chancer, hvor BSF’s Kasper Sørensen måtte hive et par redninger, for at holde BSF på sejrskurs.

Situationen blev stabiliseret, men BSF skabte ikke nævneværdige chancer i 2. halvleg, men da dommeren fløjtede af, var stilling 2-1 til BSF og endnu en sejr var i hus.

Det er tabellen som taler sandt uanset spil og chancer, så BSF overvintrer på 1. pladsen i Sjællandsserien. En tiltrængt vinterpause med et lavere aktivitetsniveau og så en super vinteropstart, hvor motivationen skal være, at forblive nr. 1 og tage den famøse oprykning.

Tak til alle, som har støttet os igennem denne halvsæson. Både på hjemme- og udebane har vi haft stærk støtte på lægterne fra vores trofaste tilskuere.

Vi ses til vores første kamp medio marts 2022.