Hedt opgør vundet med 4-1

07. juni 2021

Efter midtugens nederlag til Herlufsholm fik Ballerup-Skovlunde rejst sig mod Damsø og vandt med 4-1 ude over Damsø i lørdagens opgør.

I lørdagens hede junivarme stod der fra start BSF på det meste af spillet, hvilket næppe var den helt store overraskelse, da det sidste møde mellem de to hold endte 7-1 til netop BSF.

Allerede inden for de første ti minutter havde BSF tre gode afslutninger og to hjørnespark, dog uden bolden røg i kassen. Og i den anden ende var Damsø kun sjældne gæster, og de havde ikke fart nok til at kunne løbe kontra.

Det uundgåelige føringsmål kom lige inden vandpausen i midten af første halvleg. Sille Lønstrup blev væltet uden for feltet, og Sille Lindqvist sparkede frisparket direkte i mål.

Overtaget fortsatte og flere chancer fulgte, og mange af dem kom i kølvandet af de tæt på ti hjørnespark i første halvleg, der alle gik til BSF. Damsø derimod lykkedes først med at få en afslutning til allersidst i 1. halvleg, hvor de fik spillet en kontra igennem, men skød den et godt stykke forbi mål.

Tre mål på ti minutter

Dominansen fortsatte efter pausen, men chancerne kom ikke ligeså hyppigt. Spillet var fyldt med hårde tacklinger, og der var kun få hjørnespark, hvilket var en af årsagerne til de færre chancer.

På en af de chancer, lykkedes det alligevel at komme foran 2-0 på Sofia Weatherall med et kvarter igen. Godt fem minutter senere kom en reducering, hvor værternes Cecilie Frandsen fragtede et frispark videre i kassen.

Tomålsføringen var tilbage allerede få mintutter efter. Pernille Larsen sparkede frispark tæt på feltet, og skuddet blev rettet af en Damsø-spiller.

Til sidst blev det også til 4-1, da Sofia Weatherall endnu en gang fik bolden i mål midt i klumpspillet efter et hjørnespark i kampens overtid.

”Vi spiller noget flot fodbold”

Efter kampen var naturligvis god stemning i truppen oven på holdets indsats, og Rebecca Haren satte ord på hvorfor.

”Vi har haft en god træningsuge, og det får vi vist i dag. Jeg synes, vi spiller en rigtig god kamp. Vi finder hinanden og sætter hinanden rigtig godt op, så vi får skabt mange chancer, og vi skulle nok også have haft et straffe undervejs, hvis du spørger mig,” sagde hun efter kampen.

Kampen blev spillet over to timer i tidsrummet, hvor solen er kraftigst, og kun pausen blev brugt indendørs i skygge. Det påvirkede ikke selve spillet, og det er Rebecca Haren tilfreds med.

”Det var meget varmt, men vi kæmper alle sammen godt alligevel, og vi får vendt spillet en masse og spillet den godt rundt. Vi får lavet nogle fine kombinationer og får løbet for hinanden. Vi får vist tålmodighed og får generelt spillet noget flot fodbold,” sluttede Rebecca Haren.

Med sejren overhaler BSF Solrød på grund af en bedre målscore, efter Solrød tabte til Østerbro. Dermed er BSF oppe på fjerdepladsen med to runder igen.

Netop Solrød er næste modstander, når de kommer på besøg i Gryden, lørdag 12. juni, kl. 11.00. Husk et gyldigt coronapas for at komme ind til kampen.