BSF pige-teknik træning starter op igen

BSF pige-teknik træning starter op igen

31. august 2023

Efter en lang sommerpause, er vi endelig klar igen med pige-teknik træning hver anden fredag i Top Danmark Hallen. Allan Kristensen er hovedtræner for disse træningspas.

En række dygtige trænere, med speciale indenfor netop specifik træning og teknisk træning. De vil blive assisteret af nogle af de talentfulde U16 og U19-DM-spillere fra BSF ved hvert træningspas. Da vi netop mener, at det er vigtigt at de yngste pigespillere også har nogle ældre piger som trænere og gode rollemodeller at se op til og lære fra.

Træningen vil starte op fredag den 15.september. Og herefter vil der hver fredag i ulige uger være pige-teknik træning i Top Danmark Hallen. Træningstiden er 16.45 – 18.00.

Målgruppen er piger i kategorien U9 – U13. Uanset om man til daglig spiller i BSF, en af vores samarbejdsklubber eller en anden klub, er man velkommen til at komme og deltage i disse træningspas, hvis man er træningsparat og har lyst til at arbejde med at blive endnu bedre teknisk.

Fokus i træningerne er driblinger, pasninger, 1v1, 2v2 og andet småspil, vendinger, cuts, finter, 1.touch og andre tekniske færdigheder.

Første træning er fredag 15.september, 16.45 – 18.00 i Top Danmark Hallen. Og herefter hver fredag i ulige uger. U9 – U13 piger. Det er gratis for alle at deltage i disse træninger.

Tilmelding ikke nødvendig, men har man spørgsmål er man velkommen til at kontakte Head of Coaching Kenneth Nielsen på kni@mellemmand.com