BSF åbnede hjemmebanesæsonen med 0-1 til FC Nordsjælland

Skrevet af: Nanna Wincentz
15. august 2019

Det blev desværre ikke til point, da Ballerup-Skovlunde onsdag aften tog imod FC Nordsjælland på hjemmebane i Gryden.

321 tilskuere havde fundet vej til stadion til BSF’s første hjemmebanekamp i den nye Gjensidige Kvindeliga. Desværre blev det til sæsonens andet nederlag, da FC Nordsjælland vandt 1-0.

Bolden var i store dele af første halvleg primært på Nordsjællands fødder, men BSF stod godt og holdt nordsjællænderne fra de store chancer.

Efter 19 minutter brød FCN’s Simone Andersen igennem og kunne skyde bolden i mål til 1-0 til FCN.

Nogle minutter senere blev Lærke Tinglef skadet og måtte lade sig udskifte midt i første halvleg.

”Efter Lærkes skade går vi i stå og skal genvinde vores spil. Det formår vi, og vi slutter halvlegen af med et par gode gennembrud og går til pause med troen på, at vi kan få scoret i anden halvleg,” siger træner Peer Lisdorf.

Sæsonens bedste halvleg

Anden halvleg begyndte, hvor første halvleg slap, og BSF erobrede fortsat flere bolde og kom tættere på mål. To hjørnespark fem minutter inde var begge ved at blive til gode målchancer for BSF.

I næste fase af kampen bølgede spillet frem og tilbage, og BSF afholdt FCN fra at nærme sig Naja Bahrencheer og målet. Samtidig tilspillede BSF sig flere dødbolde og var flere gange tæt på en udligning.

BSF trykkede i højere grad på, men den afgørende chance udeblev. I kampens overtid fik BSF tilkæmpet sig et sidste hjørnespark, men den blev desværre headet væk. Trykket fortsatte i resten af tillægstiden, men bolden passerede aldrig FCN’s målmand.

”Pointene skal nok komme”

Det er derfor en blandet fornemmelse, som Marie Grib står tilbage med efter kampen.

”Vi lukker godt ned for deres spil i anden halvleg. Samtidig formår vi ikke selv at spille os frem til den helt store chance, der kan give os det udlignende mål.”

Samtidig er hun optimistisk på de kommende kampe.

”Vi er i en opadgående kurve, og vi skal bare fortsætte, så skal pointene nok komme,” siger Marie Grib.

Træner Peer Lisdorf er enig. ”Vi spiller i dag vores bedste kamp i sæsonen, og anden halvleg var klart vores bedste.”

Nederlaget på 0-1 betyder, at BSF fortsat er på ligaens 7. plads med 1 point.

Næste kamp for BSF er allerede lørdag, 17. august kl. 13.00, når der igen er kamp i Ballerup Idrætspark.