Sejr holder håb om oprykning i live

09. november 2021

Årets sidste udebanekamp endte med sejr over oprykkerne fra Allerød. Et mål var nok til at skaffe tre point yderligere til den tætte top.

Marlene Larsen sætter her ord på kampen:

”Vi gik ind til weekendens kamp vel vidende om, at vi skulle bruge en sejr, hvis vi skulle holde liv i håbet om oprykning. Vi startede kampen fint med flere gennembrud ude på siderne, dog uden at få et ordentligt slutprodukt på angrebene. Vi sidder tungt på spillet, og Allerød har svært ved at finde løsninger. Det er udelukkende på vores fejl at de få gange bryder igennem på vores banehalvdel. Lige inden pausefløjtet ender et angreb med en løs bold hos Weatherall, som hun får puttet i kassen. Der var stor lettelse at spore både hos ‘Weather’ selv, men også resten af holdet, hvor man kunne mærke vigtigheden af målet.

Vi går til pause med tro tingene. Anden halvleg var ikke så køn som vi havde håbet. Folk begynder at se trætte ud, vi spillede på en lidt tung græsbane og i takt med indskiftningerne røg flowet i spillet, og det bliver for direkte og upræcist. Men vi får stadig holdt Allerød på afstand og de bliver ikke rigtig farlige. Om vi vandt med 1-0 eller 10-0 havde ikke gjort nogen forskel. En sejr er en sejr, og det var det vi skulle bruge.”

Med sejren holder BSF trit med Østerbro, der ligeledes har 23 point. Østerbros storsejre gennem sæsonen giver dem en fordel på målscoreren, som holdet ikke kan indhente i sæsonens sidste kamp. Hvis BSF skal ende over Østerbro og i oprykningsspillet, kræves det, at Østerbro smider point i sæsonafslutningen.

Årets sidste modstander er Damsø, som der skal jagtes revanche imod fra nederlaget på 0-2 fra september. Vi slutter af hjemme på kunstgræsbanen på lørdag 13. november. Alle puljens tre kampe spilles samtidig, nemlig kl. 14.