Tidligere BSF drenge opnår store kontrakter i udlandet – Younes Namli (årgang 1994) og Maurits Kjærgaard (årgang 2003)

Tidligere BSF drenge opnår store kontrakter i udlandet – Younes Namli (årgang 1994) og Maurits Kjærgaard (årgang 2003)

Skrevet af: Kenn Hillmann
05. juli 2019

Vi har tidligere nævnt, at i forbindelse med Danmarksseriekampen den 25. maj mod Holbæk i ”Gryden” var der et glædeligt gensyn med en af BSF´s ”gamle” drenge, da Younes Namli, der netop havde skrevet en 4-årig kontrakt med den Russiske Premier League klub FC Krasnodar, lagde vejen forbi sammen med sin familie.

Younes har spillet en rigtig stor del af sine ungdomsår i BSF (Skovlunde IF) og var glad for lige at hilse på nogle af sine gamle holdkammerater og familien lagde stor vægt på, at BSF har en stor plads i deres hjerter og en stor grad af fortjeneste for Younes succes.

Younes skiftede til ABs U17 hold i 2011 og har siden da også spillet i både Hollandske Heerenveen samt PEC Zwolle men BSF har altid haft en særlig plads hos ham og familien glæder sig over, at den opnåede kontrakt sender et endnu ikke opgjort beløb tilbage til BSF, da han har spillet en stor del af hans ungdom i BSF.

Idag spiller Younes lillebror på BSF´s U5/6 årgang.

 

 

Idag blev det offentliggjort at endnu en tidligere BSF dreng nemlig Maurits Kjærgaard, der spillede i BSF fra han var 3 år (Skovlunde IF) indtil han som 11 årig skiftede til Lyngby, har opnået en stor kontrakt med Red Bull Salzburg, hvor han starter med at spille for FC Liefering, hvor mange unge spillere optræder (gennemsnitsalder på 18 år). Holdet spiller i den østrigske 2. Bundeslige på seniorniveau og Maurits starter lige på og hårdt med en træningskamp imorgen mod FC Bayern Münchens 2. hold.

Transferen beskrives som et af de største i Lyngbys historie og Lyngby oplyser på deres hjemmeside, at der har været mange klubber at vælge imellem.

Familien er fortsat stærkt repræsenteret i BSF, hvor storebror Elias Kjærgaard indtil fornyligt var assistenttræner i trup 1 på drenge årgang 2005 og aktuelt spiller på HS 2 og lillebror Linus er en af vores dygtige drenge på årgang 2010.

Maurits udtaler ” Jeg vil se tilbage på min tid i BSF som en fantastisk tid. Man havde klubben tæt på, spillede med sine venner og så spillede man bare bold og havde det pisse fedt i hinandens selskab. Vi hyggede os helt vildt og havde det skide sjovt. Det er også en af de store grunde til, at BSF er en fantastisk klub - man har det skide sjovt, når man spiller. Der er en god balance mellem seriøsitet og at man skal have det sjovt, når man spiller fodbold samtidig med, at man spiller på et tilpas højt niveau”.

BSF ønsker Younes og Maurits stort tillykke og glæder os over, at vi som klub har givet drengene en stor del af deres fodboldlærdom med i de første så vigtige år og derved været med til at danne fundamentet for deres udvikling og ikke mindst fastholdelse indenfor fodbolden.

Vi glæder os til at kunne hylde begge drenge ved første lejlighed.

Der er nok et par trænere i BSF (Henrik Stampe og Bent Brøns), der glæder sig lidt ekstra i denne tid, da de har været omkring drengene i de tidlige år.

I tillæg hertil, så har vi aktuelt Sebastian Avanzini i AC Horsens, som spillede både børne-, ungdoms- og seniorfodbold i BSF og Adnan Mohammad, der var stærkt medvirkende til, at Lyngby igen er i Superligaen.

Der er stort potentiale i børne- og ungdomsfodbolden i BSF og det vil ikke være sidste gang, at vi som klub skal glæde os over, at en af vores drenge får succes.

FORZA BSF