Første kamp efter vinterpausen sluttede 3-3

Skrevet af: Christian Jørgensen
19. marts 2023

Vi var en tur i Birkerød i første kamp om points efter vinterpausen. Vi havde sat næsen op efter at tage hjem med fuldt udbytte, men måtte sande, at vi ikke ramte niveau i dag, og ikke ufortjent fik Skjold Birkerød udlignet til 3-3 dybt inde i overtiden. Skjold Birkerød kom klart bedst i gang med kampen. Vi havde svært ved at spille os forbi deres første pres på jorden, og alt for ofte var vi derfor nødsaget til at spille en længere bold. Birkerød kom foran på et hjørnespark, hvor de er først over nedfaldet og resolut sparker den i kassen. Vores udligning stod Keun for der, med et par træk ind i feltet fra en skarp vinkel, fandt et hul i kort hjørne.

Efter pausen havde vi stadig udfordringer med for alvor at sætte os på spillet. Foran kom vi dog på et straffespark hårdt tilkæmpet af Brøns. Tide fik sparket kuglen i nettet og vi var foran 2-1. Føringen varede ca. 15 minutter inden Birkerød kom tilbage efter en veludført afslutning i feltet.

7 minutter senere kom vi dog igen foran ved Wael, der lige var kommet på banen. Han opfangede returbolden i feltet og bankede den i nettet efter 71 minutters spil. Desværre røg vi ind i et gult kort og måtte derfor slutte kampen 1 mand nede og med stort tryk fra Birkerød. Det udmøntede sig i overtiden til et hjørnespark som de efter noget klumpspil fik over stregen, og derved endte kampen som den startede - uafgjort.

Vi tager ting med fra denne kamp vi skal have trænet på yderligere. Derfor ser vi frem mod kommende træningsuge og næste weekends kamp hvor Taastrup kommer på besøg.