Æren i behold i nyt nederlag

27. august 2023

For anden uge i træk mødte BSF et af 1. divisions tophold, og denne gang endte det ligeledes med et 0-2-nederlag, da Østerbro gæstede Gryden.

BSF stod overfor endnu en hård modstander, da Østerbro lørdag gæstede Gryden. I forårets to interne opgør blev det til et point og en snitter i det andet opgør.

Selv om Østerbro lagde ud med et højt pres, fik BSF fundet hullerne og igangsat omstillinger. Det blev dog ikke til afslutninger i første omgang, men de kom tættere og tættere på målet, og efter ti minutter begyndte afslutningerne også at komme, uden at det blev rigtig farligt.

Hårde dueller prægede spillet, og der blev både hevet i trøjer, skubbet og spændt ben. Alligevel trak kampens dommer ikke på noget tidspunkt et gult kort op af lommen.

BSF fortsatte med at tage andel i kampen, men det var Østerbro, der havde de største muligheder før pausen. Og få minutter før pausefløjt kom målet til gæsterne. I endnu et af deres angreb fandt de pladsen til en afslutning og fra en bred vinkel lagt bolden ind via stolpen.

Store chancer til sidst

Østerbro holdt fast i det chancemæssige overtag efter pausen, og efter ti minutter blev det til endnu en scoring, da Julie Offersen gjorde det til 2-0.

Det kunne være gået værre, hvis det ikke var for Josephine Madsen, der fandt flere gode redninger frem gennem kampen. Derfor var det også længe tættere på en ny scoring til gæsterne end til BSF. Særligt med godt et kvarter igen var målet til 0-3 tæt på, og selv om bolden længe befandt sig blot en meter fra målstregen, lykkedes det alligevel BSF at cleare situationen.

Forsøget blev få minutter efter fulgt op af et langskudsforsøg af Catrine Gryholt, og på trods af det sad lige på keeperen, så viste det, at BSF forsat ikke havde resigneret.

Med knap syv minutter igen var Sofie Rosell tæt på at være blevet spillet fri i feltet, men fandt ikke afslutningen i tide.

I de sidste sekunder kom den største chance af dem alle, da Vida Fleurs langskud næsten helt oppe fra midtercirklen ramte overlæggeren uden bagefter at finde vej ind i målet til en reducering.

”Vi kommer tættere og tættere på”

Det endte således med et 0-2-nederlag til et af de foreløbige tophold, som der er fortsatte forventninger til, i 1. division.

”Vi vidste, at det var et godt hold vi skulle møde, de er dygtige og rutinerede, så vi havde håbet på at kunne udnytte at spille bolden hurtigt og de chancer, vi skabte, og selv om vi havde både gode og mindre gode perioder, så kæmpede vi alt, hvad vi kunne,” siger Agnethe Heron efter kampen.

Selv ser hun den første del af kampen, som holdets bedste.

”Vi havde et koncept, vi havde brugt hele ugen på, og de første ti minutter har vi rigtig godt fat, og vi presser dem, så de ligner et hold, der ikke ved, hvad de skal gøre. Men vi taber det, og det er megaærgerligt. Så vi får ikke fulgt vores koncept hele tiden, til gengæld får vi spillet os frem til flere chancer. Det er vigtigt, når det er et af de bedre hold i rækken,” fortsætter hun.

Der står fortsat ’0’ ud for antal scorede mål i turneringen, men mulighederne var der i lørdagens opgør, og særligt Vida Fleurs forsøg til sidst var tæt på.

”Det er rigtig ærgerligt, at den ikke går ind, men fra første turneringskamp til nu, kommer vi tættere og tættere på, selv om det har været mod de bedre hold. Vi mangler bare stadig det sidste,” siger Agnethe Heron.

I rundens øvrige kampe blev det til en 6-0-sejr til OB Q over Varde, mens B.93 slog Næstved ude med 3-1. OB Q, B.93 og Østerbro er således alle tre på maksimumpoint efter tre runder. Derefter er der et stykke ned til ASA, der hentede sæsonens første point mod Sundby efter 6-0 og nu har tilkæmpet sig fjerdepladsen. BSF har fortsat 1 point på sjettepladsen.

Næste weekend gælder det det sidste af de tre ubesejrede hold, nemlig B.93 på udebane. Kampen spilles lørdag 2. september, kl. 14 på Svanemølleanlægget.