Forpremiere på lokalbrag i Danmarksserien

Skrevet af: Iben Bagge
27. juli 2019

Da der i dag blev spillet kamp, mod en af vores kommende modstandere i Danmarksserien, LSF, blev der givet en smagsprøve på de lokalbrag vi får i turneringen, når de to hold tørner sammen.

BSF kom bedst fra start og have bedre kontrol over spillet end i sidste træningskamp mod Helsingørs U19 hold. BSF var de første til at finde netmaskerne og fik bragt sig foran 0-1 på et mål af Frederik Larsen. Kort efter fik LSF dog desværre udlignet til 1-1 og kort før første halvleg sluttede, bragte LSF sig foran 2-1.

I anden halvleg havde BSF drengene stadig masser af kræfter og meget af spillet lå på LSFs banehalvdel. Det blev også til et par store chancer og Frederik Larsen fik da også scoret på et flot hovedstød, som desværre blev annulleret.

Vores nye unge angriber, Oscar Wael var flere gange så hurtig på benene, at der uberettiget blev dømt offside på ham, hvilket var lidt frustrerende, da vi blev frataget nogle muligheder for 1 mod 1 med målmanden.

Kampen endte 2-1 til LSF og der er dermed lagt op til revanche, når holdene mødes i turneringen.

Cheftræner Anders Mikkelsen og assistenttræner Christian Jørgensen var efter kampen meget tilfredse med holdets præstation og ser frem til en utrolig spændende sæson. Anders Mikkelsen udtalte følgende efter kampen:

"Fin træningskamp i højt tempo, mod en god modstander. Der blev spillet hårdt i duellerne, men banen var tør så det gav begge hold lidt vanskelige kår i forhold til at holde bolden i egne rækker - som vi ihvertfald gerne vil dyrke meget mere. Men alt i alt en tæt kamp, som kunne have gået begge veje. Vi er utilfredse med resultatet, men tilfredse med indstillingen. Lige nu er vi i hvert fald maksimalt klar til Birkerød på lørdag, og glæder os enormt meget til at komme igang"

Dette var den sidste træningskamp og nu går turneringen i gang. Første kamp er på lørdag den 3. august kl. 13:30 på udebane mod IF Skjold Birkerød.