”Vi går benhårdt efter en sejr”

”Vi går benhårdt efter en sejr”

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
11. oktober 2019

Landsholdspausen er forbi, og i weekenden triller bolden atter i Gjensidige Kvindeliga. Lørdag byder på et gensyn med VSK Aarhus, der lægger vejen forbi Ballerup-Skovlunde og Gryden.

Siden sidste spillerunde for to uger siden, er der kommet en ny mand i trænersædet for BSF. Thomas Maale har overtaget holdet for resten af efterårssæsonen, og han er allerede i gang med at gøre sit for at forbedre holdets resultater.

”Mit primære fokus her den første tid har været på fysikken. I mine øjne har spillerne ikke konditionelt ligget dér, hvor de skal være på nuværende tidspunkt. Samtidig har vi i trænerteamet forsøgt at give humør til spillerne og en tro på, at vi kan vinde fodboldkampe,” siger Thomas Maale.

Lørdag er muligheden for at se, om der allerede er forbedringer at spore, når vigtige point er på spil mod VSK Aarhus, der lige nu er på ligaens eftertragtede sjetteplads.

”Vi går benhårdt efter en sejr. Jeg tror på, at hvis vi får en succesoplevelse og vinder en fodboldkamp, så kan der være flere på vej,” siger Thomas Maale.

Han mener også, at det er realistisk at vende nederlaget til VSK i Aarhus for en måned siden til en sejr på hjemmebane.

Jagter fortsat slutspil

”Jeg har set mange af vores kampe og synes, at vi har kunnet være med i de fleste, så derfor tror jeg selvfølgelig på revanche,” siger han.

Selv om sæsonen blot har budt på to uafgjorte, og sjettepladsen er 7 point væk, er der stadig 15 point at kæmpe om og muligheden for slutspillet lever derfor endnu.

”Når der stadig er en matematisk chance for at blive en del af slutspillet, så jagter vi den chance. Samtidig skal vi også fokusere på, at pigerne får mere selvtillid og igen tror på, at de kan vinde fodboldkampe,” siger Thomas Maale.

Kampen spilles lørdag kl. 13 på stadion i Ballerup Idrætspark.