”Hele holdet er klar på revanche”

”Hele holdet er klar på revanche”

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
05. september 2020

Lørdagens kamp i 1. division byder på et gensyn med Næsby, der trak sig sejrrigt fra første møde i sæsonens første kamp. Et bedre kendskab til Næsby og mere sammenspillet BSF skal ændre udfaldet denne gang.

Med kampen mod Herlufsholm i sidste uge rundede BSF halvdelen af sine kampe i 1. divisions pulje 2. De næste fire kampe byder derfor på en slags returopgør.

Første modstander er Næsby på hjemmebane i Gryden. Næsby vandt godt nok det første opgør i Odense 1-0, men har blot fået et enkelt point siden. Til gengæld er det en BSF-trup, der har vist bedre og bedre spil gennem de efterfølgende kampe.

”Vi har udviklet os som hold siden den første kamp. Vi er blevet meget mere sammenspillet og kender hinanden bedre. Vores opbygningspil er blevet bedre, og det samme gælder vores presspil,” siger Sabine Sørensen og fortsætter:

”Hvis vi tager de første 10 minutter og sidste 15 minutter med fra kampen mod Herlufsholm, kan vi sagtens vinde. Vi havde nogle gode takter og mønstre i de perioder. Vi mangler bare at få bolden mere ind i kassen, så hvis det lykkes i dag, tror jeg, vi kan vinde,” siger hun.

Det er lykkes holdet at få scoret i de to seneste kampe – i 1-1-kampen mod Fredensborg og senest 1-2-nederlaget til Herlufsholm.

”Ved hvad vi skal være opmærksomme på”

En anden årsag til, at holdet kan lykkes med et bedre resultat denne gang mod Næsby, er, at spillerne kender fynboerne bedre nu.

”Denne gang har vi en bedre ide om, hvilket hold vi skal møde, og det gør det nemmere at forberede sig. Så vi ved, hvad vi skal være opmærksomme på. Det gælder eksempelvis deres pres. De kom ret aggressivt i sidste kamp og var gode til at dække afleveringerne, og så står de ret godt defensivt. Derudover skal vi være forberedt på deres omstillinger,” siger Sabine Sørensen.

Første kamp har samtidig også løftet sløret for, hvor der kan opstå muligheder.

”Der var en del plads ude på siderne sidst, så vi skal se, om vi kan komme i gennembrud der i dag,” siger Sabine.

De første resultater har ikke flasket sig for spillerne, men troen på en sejr lever fortsat i bedste velgående.

”Jeg tror, hele holdet er klar på en revanche og generelt bare klar på at vinde. Vi vil give alt, hvad vi har for at få en revanche og få tre point. Vi har virkelig brug for en sejr, så vi kan bevise overfor os selv og andre, at vi sagtens kan vinde,” slutter Sabine Sørensen.

Kampen spilles i Gryden i dag lørdag 5. september, kl. 13.00.