Slutter året af med ny sejr

19. november 2021

To U18-spillere kom på måltavlen, da årets sidste kamp endte med en 2-0-sejr over Damsø. BSF slutter sæsonen af på andenpladsen og misser akkurat oprykningsspil.

BSF viste fra start af, at de havde mest at spille for. Flere gange allerede inden for de første ti minutter lykkedes det holdet at spille sig frem til gæsternes felt.

Det høje tempo, der havde præget kampen fra start, tog lidt af. Det ændrede ikke på BSFs overtag i kampen, hvor Damsø havde svært ved at spille sig frem til muligheden for at afslutte. De afslutninger, de spillede sig frem til, havde Amanda Brunholt styr på i målet.

I takt med at Damsø kom bedre ind i kampen, blev der længere mellem afslutningerne for BSF. Alle opspil blev forsøgt fulgt op på, men slutproduktet manglede. Det gjorde det ikke få minutter før pausefløjt, da et indlæg endte for fødderne af Freja Vestfad, efter bolden var headet et par gange, og med en hurtig afslutning skød hun den ind bag gæsternes målmand til 1-0.

Endnu et mål til sidst

I anden halvleg satte regnen, der havde luret længe, ind. En anden, der blev sat ind, var Lærke Rasmussen, der fik spilletid i buret.

Der kom hurtigt en Damsø-afslutning, som gik forbi, og efter det stod der BSF på alle afslutninger det næste lange stykke tid.

Ligesom i første halvleg spillede Damsø sig bedre ind i kampen og kom igen til chancer, men BSF var bedre i anden halvleg til at presse i den fase af kampen.

Der kom dog en til gentagelse fra første halvleg, og dette var en af de gode af slagsen. Fire minutter før tid blev føringen fordoblet, da Emma Drewes fik bolden forbi en glidende Damsø-målmand og kunne skyde bolden i et tomt mål og sikre sejren.

Til sidst var endnu en lånt U18-spiller Natasha Jensen også tæt på at komme på tavlen, men skuddet blev blokeret i samme sekund, det blev sendt af sted.

”Den bedste måde at slutte sæsonen af på”

Det blev altså til en 2-0-sejr i årets sidste kamp, og det var den bedste måde at slutte sæsonen af på ifølge Sophia Nordby:

”Vi havde aftalt på forhånd at vi skal ud og give den gas. Det er den sidste kamp i sæsonen og alt, hvad vi har trænet, skal ud her. Det synes jeg, vi lykkes rigtig godt med. Vi kommer ud med en god energi. Vi får noget hjælp fra vores U18-spillere, og det synes jeg ikke, man kan se på spillet. De leverer super godt, og vi får hjulpet hinanden sindssygt godt gennem hele kampen. Det er det, der gør vi får tre point og to mål med fra kampen. Det er jeg overordnet rigtig tilfreds med. Det er den bedste måde at slutte en sæson af på. Jeg kan ikke sætte en finger på indsatsen, indstillingen eller resultat,” sagde hun efter kampen.

Selv om der også blev plads til Damsø på bolden, forblev Sophia sikker på, at sejren nok skulle komme.

”Det er svært at holde et modstander hold fra at være på bolden gennem en kamp, men jeg synes egentlig, at vi får kontrolleret det nogenlunde defensivt, når de har den. Det er også federe at spille mod hold, der kan true én lidt på spillet. Med den kontrol vi havde, var jeg heller ikke nervøs for at vi ikke skulle score, så bevidstheden om at vi skulle score, blev ikke en stressfaktor.”

De to mål, der blev scoret var nummer 22 og 23 i efterårets 2. division fordelt på 12 kampe, hvor det er blevet til 8 sejre og blot to nederlag.

”Jeg synes, vi har rigtig meget, vi kan tage med fra sæsonen videre på den anden side af nytår, og som vi skal tage med på den anden side, og jeg tror på, at det kan blive rigtig godt, endnu bedre end det er nu,” slutter Sophia Nordby.

På den anden side af nytår bliver det dog ikke til det oprykningsspil, som målet inden sæsonstart var. Holdet ender på andenpladsen, a point med Østerbro, der har en markant bedre målscore. I deres sidste kamp vandt de 5-0 over Allerød.

Til foråret skal der nu kæmpes om at blive bedst af de tilbageværende i 2. division. Risikoen for at rykke ned burde i hvert fald være ikkeeksisterende.