BSF starter slutspil med point

BSF starter slutspil med point

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
28. marts 2021

Lørdag tog Ballerup-Skovlunde hul på 1. divisions slutspil, pulje 1. Første kamp var mod topholdet Herlufsholm på udebane, og BSF kunne tage både 0-0 og et point med hjem.

Midtbanespiller Marlene Nordal Larsen sætter her ord på kampen:

”Vi havde talt om inden kampen, at det var vigtigt for os at komme godt fra start og have god energi fra første fløjt. Det synes jeg ikke helt, vi formåede. Til gengæld får vi arbejdet os godt ind i kampen, hvor vi stille og roligt får mere kontrol.

Vi var forberedte på, at lørdagens modstandere ville spille på lange bolde, og det får vi løst rigtig fint. De chancer, Herlufsholm får, er på vores fejl. Vi står stærkt defensivt, og som minutterne går, får vi mere og mere succes med at kombinere frem ad banen. Men vi bliver ikke sådan rigtig farlige foran målet.

Alt i alt var pointdelingen nok et fair resultat og et fint billede på en forholdsvis lige kamp, hvor de har de største chancer, og vi sidder mest på spillet. Jeg synes, at vi kan tage vores defensive præstation og fine kombinationsspil med fra kampen, og så fremadrettet arbejde på at få spillet chancerne større og mere kynisme i feltet.”

Med pointet bibeholder BSF afstanden til både Herlufsholm og Næsby, der ligeledes spillede uafgjort. BSF har derfor fortsat 6 og 4 point op til pladserne, der giver adgang til den nye 1. division næste sæson. BSF ligger lige nu nummer 4, inden Solrød spiller mod FB.

Næste kamp er hjemme på kunstgræsbanen i Ballerup Idrætspark mod Næsby. Kampen spilles lørdag 3. april kl. 12.00 og er uden tilskuere.