HS fik point mod Farum BK

Skrevet af: Iben Bagge
05. oktober 2024

Vi kom utrolig godt fra start, hvor bolde blev spillet godt rundt og afleveringerne sad, hvor de skulle.

Efter 32 minutters spil får vi vores første hjørnespark, som Nisahr (endnu ikke sponsoreret) får lagt godt ind over. Bolden lander hos Brønner (sponsoreret af Vincentz & Co - en del af Sport Direct Hillerød), som i anden omgang får sendt bolden i nettet til 0-1.
Kort efter har vi et fantastisk opspil og spil foran målet, men desværre udløser det ikke en scoring. Resten af første halvleg sidder vi tungt på bolden og Farum er ikke farlige.

Vi kommer ud til 2. halvleg og her ligner vi ikke os selv. De første 25 minutter er spillet meget rodet og afleveringerne er upræcise. Men vi får hanket op i os selv og får igen fat på spillet herefter.
Med 4 minutter igen får vi ikke clearet bolden og det udnytter Farum til at få udlignet til 1-1.

Vi får 1 point i dag, hvilket var tiltrængt. Det var dog stadig en flok skuffede spillere, der gik på weekend, men vi kommer stærk tilbage i næste uge 💪🏻

Kampen spiller blev meget velfortjent Malte (sponsoreret af Copencar ApS), som knoklede løs i hele kampen 🤩