Herresenior 1 tager imod Roskilde Boldklub

Herresenior 1 tager imod Roskilde Boldklub

Skrevet af: René Zedler
10. april 2024

Så er vi retur. Desværre bliver det ikke i Gryden, men endnu en gang på “gl.kunst”, når vi:

lørdag kl. 11:00

tager imod Roskilde Boldklub.

Vi gør igen alt, hvad vi kan for at bidrage til en fed oplevelse for alle som møder op. Det gælder selvfølgelig for både spillere og tilskuere, og selvfølgelig også for ditto fra Roskilde Boldklub.

“Skuret” fyldes op til randen med div. slik, mad og drikkevarer, som vores 2 skønne damer fra Team Management gruppen kærligt sælger ud fra. Og glem endelig ikke at vi selvfølgelig igen sælger matchlodder med dejlige og ikke ubetydelige gavekort fra vores trofaste sponsor Cecilies som gevinst til den heldige med det rigtige kampresultat. Matchlodder kan købes helt frem til dommerens sidst fløjt.

Dagens modstander kommer til BSF med en succesoplevelse i bagagen, idet de i weekenden besejrede Herstedøster IC, og dermed faktisk også kravlede forbi samme i tabellen, og kun ligger 3 point efter os selv.

Inden succesen mod Herstedøster IC, oplevede Roskilde Boldklub 2 knebne nederlag til hhv. Taastrup og Snekkersten, ved at indkassere et mål i de sidste 10 min. Så noget tyder på at dagens modstander har genfundet melodien.

Som skrevet efter weekendens kamp i Avedøre, så det ud til at flere af jer havde taget min opfordring til jer og taget jeres partner med ud og støtte os. Tusinde tak for det 👏👏👏. Nu er det så, at vi skal skridtet lidt videre, og også have fat i jeres naboer 😀.

Vi håber på max støtte og glæder os til en fed oplevelse med jer alle (også med Roskilde Boldklub).