Hjemme igen - nu med både bold- og indløbsdrenge

Hjemme igen - nu med både bold- og indløbsdrenge

Skrevet af: René Zedler
23. maj 2024

Så er herresenior 1 hjemme i igen.

Lørdag den 25. maj 2024 kl. 13:30

fløjtes således op til vores næste opgør i Gryden og denne gang er det mod Espergærde IF.

Espergærde IF har momentum og er ubesejret de seneste 7 kampe (4 sejre og 3 uafgjorte).

Hvad angår os selv, så er der ingen tvivl om at vi er og har været udfordret grundet bl.a. en masse skader og sygdom i truppen og en skidt oplevelse sidste weekend i Ålsgårde.

Lørdagens kamp i Gryden kommer derfor belejligt, da vi i nuværende situation har brug for at “være hjemme” igen. Vi har brug for at mærke den støtte, energi og kærlighed, som I og “Gryden” altid giver os.

Med 4 kampe tilbage ligger vi nr. 11 i Sjællandsserien med 1 point op til nr. 10 Farum. Hvis 3. Div og DS slutter med nuværende stilling vil nr 13 og 14 i Sjællandsserien rykke ned og nr. 12 skal i playoff. 3 point mod Espergærde IF vil potentielt kunne tage os forbi Farum og i en lidt mere “sikker” position, omend intet er sikkert omkring op-og nedrykningssituationen før den sidste kamp i DS er afviklet.

Grydens betydning for os kan ingen være i tvivl om, så kom og nyd lidt sød musik, der vil spille ud af Grydens højtalere, allerede når vi åbner lågerne kl. 12:30.

Alle vores frivillige bliver igen aktiveret (entréteam, pølseteam, kioskteam og speakers samt en masse andre som hjælper til på dagen med bl.a. med at rigge Gryden til). Der vil således I vanlig stil, blive sørget godt for jer alle. Ligeledes i vanlig stil, og tusinde tak for det, bidrager vores trofaste samarbejdspartnere Bravo Tours, SuperBrugsen Skovlunde og Cecilies Taastrup og Herlev endnu en gang til oplevelsen i Gryden, da alle har udlovet et gavekort til vores matchlodder. Der kommer muligvis også en lille aktivitet i pausen på lørdag, som vi i så fald vender tilbage til i pausen på lørdag😀

På lørdag får vi også 8 BSF medlemmer fra vores stærke U11 afdeling som bolddrenge til opgøret mod Espergærde IF (også et stort tak til BSF U11, dets trænere og koordinatorer samt forældre) og endnu flere medlemmer fra vores U7 afdeling sørger for et flot indløb, og at vores spillere således kommer godt og trygt ind på banen. Selvfølgelig også et kæmpe tak til alle i og omkring BSF U7 afdelingen.

Vi glæder os til at se jer alle i Gryden på lørdag.