Kunstgræsbanerne blev åbnet med fest, farver og sne
Foto: Katja Jørgensen

06. december 2023

Tirsdag den 28. november 2023 var en længe ventet dag for BSF, idet de nye kunstgræsbaner i Ballerup Idrætspark blev officielt indviet. Det blev en festlig aften med over 250 fremmødte BSF-børn og voksne, med aktiviteter på banen, showkampe, samt masser af mad, drikke og glæde over de nye fodboldbaner.

Det nye anlæg består af 1 x 11 mandsbane, 1 x 8 mandsbane og 4 x 3 mandsbaner og er dermed det klart største kunstbane-anlæg, da alle øvrige kunstgræsbaner i Ballerup er en ”traditionel 11 mandsbane”.

Borgmester i Ballerup, Jesper Würtzen, åbnede banen og holdte en fin tale om al det som fodbolden gør for vores by og kommune, mens også DBU kom forbi – og det endda med en nyhed. DBU kunne nemlig offentliggøre at BSF er blevet udnævnt som officiel DBU Børneklub. Det betyder at vi overholder en række parametre indenfor børnefodbold og børnesyn. Vi er stolte over at være blevet Børneklub, efter i flere år at have investeret stort i børnefodbolden!

Tusinde tak til de mange fremmødte. Det var en overvældende opbakning til arrangementet, som vi sætter stor pris på. Tak til Super Brugsen for kage, til Ballerup Kommune for sammen med BSF Caféen at sørge for varm kakao, sodavand og grillpølser. Tak også til Ballerup Kommune for at dele slik ud til børn og barnlige sjæle.

Et stort tak til vores trænere der stillede op for at lave aktiviteter på banen – driblebaner, motorikbaner, skud på mål etc., hvor børnene boltrede sig og hyggede da snoren var blevet klippet og sneen pludselig faldt ned over banen i smukkeste stil. Efterfølgende blev banen indviet med showkampe mellem U12 og U13 piger og U13 drenge og U14 piger. 

En fantastisk aften i vores klub som har været længe ventet – i mange år faktisk! Den gik lige som vi havde håbet, takket være de mange fremmødte. Igen siger vi tak for en meget stor og flot opbakning til arrangementet. Vi glæder os til at tage banerne i brug. 😊

Se Ballerup Bladets artikel her hvor også vores formand Jakob Villadsen blev interviewet: https://www.sn.dk/ballerup-kommune/fodbold-hele-aaret-rundt/
Kan I ikke tilgå artiklen kan den også findes via E-avisen for uge 48 eller den fysiske avis.