Juleafslutning hos BSF's yngste medlemmer

Juleafslutning hos BSF's yngste medlemmer

28. december 2023

.. og heldigvis fik vi besøg af julemanden!

Lørdag den 16. december havde BSF’s aller yngste medlemmer hos Tumlingebold årets sidste træning og havde i samme ombæring juleafslutning for alle fremmødte medlemmer. Sammen med fastelavn, er det en af de årlige traditioner der holdes for Tumlingebolds medlemmer og forældre, og som altid er et hit og nogle rigtige hyggelige timer vi har sammen. Træningen startede ud som den plejer, nemlig med en omgang bjørnegymnastik ført af Daniél, som blev kåret som Årets Ildsjæl i BSF for en månedstid siden. Bagefter var der tid til fri leg på den store tumlingebane eller leg med de andre aktiviteter, som altid står fremme til fri benyttelse.

Imellem gymnastik og leg var det muligt at besøge det store julebord, hvis sulten eller tørstet meldte sig. Igen i år manglede der ingenting, eftersom forældre til Tumlingebørn altid er gode til at bidrage med hjemmebag og godter, så der er noget for enhver smag. Til juleafslutning hører julemanden til og heldigvis nåede han forbi Skovlundehallen igen i år, til vores omkring 80 fremmødte børns store glæde. Der blev uddelt krammer og givet highfives, inden julemanden vendte sin sæk på hovedet, som var fyldt med godteposer til alle. 

Tumlingebold er for børn i alderen 1-4år. Ideen med tumlingebold er, at få de små tumlinger aktiveret og i gang med noget idræt og motorisk træning. Så er man interesseret i, at give sit barn endnu bedre motorik, balance og så småt give barnet en føling med bold, så er tumlingebold helt sikkert noget for dit barn. Vi starter altid med bjørnegymnastik til musik, som en opvarmningsleg med en masse sjove bevægelser. Herefter er der opsat en stor motorisk udfordrende forhindringsbane, hvor børnene har fri leg. Efter en times leg sluttes der af i samlet flok med farvelsang. 

Tumlingebold foregår i Skovlundehallen, Lundebjerggårdsvej 7, 2740 Skovlunde på lørdage fra 9:00–10:00. Den første lørdag i hver måned er det muligt at komme til prøvetime. Der behøves ikke sendes mail eller sms, du møder bare op til start kl. 09. Du melder dit barn til Tumlingebold her.

Du kan se flere gode billeder fra dagen, som vores fotograf Iben Bagge var og tage, ved at trykke se galleri øverst i toppen.