Sæsonens hidtil bedst spillede kamp endte 1-1

Skrevet af: Daniel Lilholm Nielsen
09. oktober 2022

Lørdag spillede vi en rigtig god kamp på udebane mod Rudersdal, hvor vi gjorde alt, hvad vi kunne for at hente 3 vigtige point, for at hænge med i toppen og for også at holde Rudersdal på afstand til toppen.

Vi kommer ud med den helt rette indstilling og sidder på meget af spillet i 1. halvleg. Vi kommer til nogle gode chancer, men den sidste skarphed foran mål manglede. Vores gameplan bliver fulgt til punkt og prikke, men desværre må vi nøjes med at gå til pause med 0-0.

I 2. halvleg fortsætter vi vores gameplan og aftaler i pausen, at vi skal gøre alt, hvad vi kan for at holde tempo i kampen på vores præmisser og hurtigt få scoret til 1-0. Vi sidder igen på meget af spillet og spiller os til chancer. Efter et hjørnespark kommer vi foran 1-0 på mål af Randrup. Efter 65 min. kommer Rudersdal mere ind i kampen, og får spillet sig frem til nogle hjørnespark. Desværre viser de sig skarpe på et af dem, og får udlignet til 1-1!

De sidste 20 min. af kampen vil begge hold gøre, hvad de kan for at skaffe 3 point og måske er det Rudersdal, der faktisk får kampens største chance, i en friløber mod mål men Hakan kommer hjem og får forsvaret den 1 mod 1. Vi spiller os til et par chancer også mod slutningen og bliver snydt for en offside og senere et muligt straffespark.

Kampen ender desværre uden flere scoringer, så vi tager hjem med et enkelt point.