Næst sidste stævne i sæsonen 2023/2024
Foto: Daniel Egeberg

Næst sidste stævne i sæsonen 2023/2024

Skrevet af: Kasper Moesgaard Christiansen / Daniel Egeberg
23. april 2024

Lørdag d. 20 april var kursen sat imod Aalborg for BSF Powerchair football

Der var kun 1 dommer tilstede grundet nogle ting I dommerstablen så stævnet var meget tæt på og blive aflyst og der var heller ikke livestream af en eller anden årsag. Men heldigvis blev det gennemført og vi fik spillet vores 2 kampe.

Første kamp var 12.40 imod Aahus Rolling Devils 1, som kun var 3 spillere og den forløb sig godt og BSF formåede og udnytte at Aarhus Rolling Devils kun var 3 spillere. Men aligevel var det som om at Aarhus på et tidspunkt fik formået og løse den opgave aligevel. Og de kom frem til en masse gode chancer og BSF formåede sporadisk at tage lidt af trykket af presset. Men aligevel tabte BSF Powerchair Football 4-0 til Århus Rolling Devils 1. 

Sidste kamp for BSF Powerchair Football var imod Aalborg Powerchair Football 1 kl. 15.25. Aalborg manglede en af deres topspillere som også er holdets normale anfører. BSF kom brølende fra start efter at have skulle rejse sig fra skuffelsen i deres tidligere kamp. Og dette var Aalborg ikke forberedt på, og dette kunne tydeligt ses på træner bænken. Og der var gode chancer i begge ender og da dommeren fløjter til pause står der 0-0. Og BSF får en god snak i pausen om at fortsætte det gode spil fordi det frustrere Aalborg. Som sagt så gjort, men aligevel får Aalborg taget føringen og kampen ender 1-0 til Aalborg men BSF`s stab kom aligevel tilfreds fra banen med det tætte resultat.   

Stævnet d.16 marts i Aarhus

Her får I et lille resume fra stævnet d. 16 marts i Aarhus da vi ikke nåede og skrive en selvstændig artikel om det. Der havde BSF Powerchair Football også 2 kampe, og de blev begge tabt til henholdsvis Aalborg Powerchair Football 1 med 0-6 og Aarhus Rolling Devils 1 med 5-0.

Næste stævne er slutspillet d. 25 maj i Aarhus hvor der skal overrækkes medajler og vi håber at der er lidt flere dommere til slutspillet i Aarhus. Og hvis Spot på sport er der så kan i følge slutspillet på deres Facebook side Spot på Sport eller på deres youtube kanal www.SPSTV.dk og i kan som altid følge med i hvad der sker sådan generalt i Powerchair Football Danmark på deres Facebook side Powerchair Football Danmark.