U5/U6 stævne i TopDanmark Hallen

U5/U6 stævne i TopDanmark Hallen

Skrevet af: Kristina Kragh Kanstrup
06. februar 2023

I søndags afholdte vores U5/U6 hold stort stævne i TopDanmark hallen med 38 tilmeldte hold. Selvom temperaturen havde været under frysepunktet natten forinden, mødte alle hold op og vi havde derfor hallen fuld med 185 fodboldglade børn og forældre fra 08.30 om morgenen.

U5/U6 trænere, ledere og forældre havde mødt talstærkt op og klarede det praktiske, for at dagen kunne køre som planlagt, så vi kunne tilbyde de tilmeldte hold de bedste rammer og en fed oplevelse til BSF årgang 2017/2018 første stævne. 

Stævnet forløb som det skulle, hvor der rent sportsligt var 5 puljer, fordelt på henholdsvis fire U6 puljer og en U5 pulje fordelt på 10 baner, hvor alle hold spillede 6 kampe af 9 minutter. Der blev ikke kørt med placeringspræmier, så der var sørget for medaljer til alle børn og pokal til hvert hold - det handlede udelukkende om at have det sjovt. Vores helt egen superhelte maskot, Super Bruce, gik sammen med Pondus maskotten fra Danske Bank rundt og delte glæde og highfives ud til de knapt 200 spillende børn mellem kampene.
Udover selve fodboldkampene, var en fartmåler, der kunne måle hvor hårdt børnene sparkede på mål, med til at holde dem varme mellem kampene. I boden blev der solgt müslibarer, kage, kaffe, juice og toast håndteret af BSF U5/U6 forældre og det var tilmeld muligt for forældrene, at købe baristakaffe ved en kørende kaffevogn.

Alt i alt var det en fed morgen og formiddag i TopDanmark hallen med god fodbold, glade børn og fed stemning.
Det er bestemt ikke sidste gang, at BSF årgang 2017/2018 afholder stævne. 
Tak til trænere/ledere og forældre, som frivilligt har brugt tid og kræfter før, under og efter stævnet. Det kunne ikke lade sig gøre uden jeres indsats.

Se flere stemningsbilleder fra dagen i Galleri.