”Vi har udviklet os meget siden sidste møde”

”Vi har udviklet os meget siden sidste møde”

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
23. oktober 2020

Lørdag venter puljens tophold Østerbro IF, når Ballerup-Skovlunde gæster Fælledparkens kunstgræsbane. Sidste møde mellem holdene sendte pigerne ud af pokalen.

Det er blevet tid til revanche. Lørdag formiddags modstander er nemlig Østerbro IF, som desværre slog BSF ud af pokalturneringen i starten af september.

Meget er sket for pigerne siden og siden Anja Heiner-Møller tiltrådte som træner for en måned siden er det blevet til syv point i fire kampe, og det har givet spillerne selvtilliden til at resultatet bliver bedre denne gang.

”Vi havde svært ved at få bolden ind på midten sidst, og det er det, vi er blevet rigtig gode til, efter vi har fået ny træner. Det var vores største problem sidst, og nu er det noget af det, vi har arbejdet allermest med og blevet gode til. Så forhåbentlig kan vi få noget spil gennem midten og spille os frem til noget,” siger Silke Nielsen.

Og netop fokus på forbedring af eget angrebsspil kan vise sig at blive nøglen til et godt resultat endnu en gang.

”Vi havde ikke så mange gode opspil og kom ikke frem til chancer, men det var også lidt vores egen fejl. Vi har udviklet os meget siden den kamp,” supplerer Milla Holvert.

Pokalkampen har også givet dem et godt indblik i, hvordan Østerbros spil giver plads til pigerne.

”Sidst gav de os rigtig meget plads, når vi byggede op i højre side, og de pressede os ikke før, vi kom langt op på banen, omkring midten. Det gjorde det svært for os at aflevere bolden til hinanden, men det er vi blevet bedre til,” slutter Silke Nielsen.

Kampen spilles lørdag 24. oktober kl. 10.00 på Kunstgræsbanen i Fælledparkens anlæg. Scoren kan følges på kvindeliga.dk.