Kom til indvielse af kunstgræsbanerne den 28. november

16. november 2023

BSF ønsker at byde alle til indvielse af de nye kunstgræsbaner ved Ballerup Idrætspark, bag BSFs klubhus. Indvielsen finder sted tirsdag den 28. november 2023 fra kl. 17.00, hvor det nye anlæg bestående af 1 x 11 mandsbane, 1 x 8 mandsbane og 4 x 3 mandsbaner åbnes officielt - og er klar til at blive spillet fodbold på.

For BSF er det en kæmpe dag og milepæl, efter at vi i mange år har kæmpet for at få udvidet kapaciteten af kunstgræsbaner i Ballerup Idrætspark. Med over 1300 medlemmer har vi i dag et kæmpe pres på kunstgræsbanen og TopDanmark Hallen, hvor vi har for lidt plads, for få træningstider, og hvor for mange børn og for store børn må nøjes med en indendørshal ved en skole. Derfor bliver det en kæmpe forandring til den positive side, når disse baner åbner.

Vi ønsker sammen med Ballerup Kommune at fejre de nye baner og naturligvis også markere vores glæde på vegne af alle vores medlemmer, som vi nu kan give et endnu bedre tilbud og fællesskab, end vi allerede gør. Sammen med Ballerup Kommune byder vi på aktiviteter for børn, men også grillpølser, drikkevare, slikposer, kage m.m., og vi håber rigtig meget at mange mennesker vil dukke op. Frivillige, børn, unge, ældre - ja, så mange som muligt. Det ér en kæmpe dag for BSF.

Vi håber at se dig den 28. november fra kl. 17.00, hvor Ballerups borgmester officielt vil indvie banen.