Masser af mål i nederlag til Brøndby

04. november 2019

Det blev til hele ni mål, da Ballerup-Skovlunde søndag gæstede Brøndby i Gjensidige Kvindeliga. Da slutfløjten lød, viste måltavlen 2-7-nederlag til BSF.

Det var Brøndby, der fra start havde boldbesiddelsen til at kunne ligge et pres, men BSF begynde hurtigt at vinde bolde hist og her og bryde den gule dominans.

Mens Brøndby havde haft et par afslutninger i starten af kampen, var det ellers småt med chancer i de første ti minutter, hvor BSF til sidst havde deres første afslutninger, der begge gik forbi mål.

Selv om BSF begyndte af få bedre fod om spillet og gennemført nogle længere angreb, var det alligevel Brøndbys Nicoline Sørensen, der efter et lille kvarter kunne bringe værterne på 1-0.

En hård takling på Laura Guldbjerg Pedersen få minutter senere gav BSF et frispark tæt på feltet. Det udnyttede Sarah Jankovska til perfektion, da hun sparkede bolden op i det lange hjørne og udlignede til 1-1. Kort efter var Laura klar på banen igen.

BSF havde fået færten af mål og fortsatte kursen mod netmaskerne med flere gode opspil, blandt andet et skud af Lærke Tingleff, der ramte stolpen små ti minutter efter målet.

I stedet blev det Brøndby, der kom foran 2-1, da værternes Rebeka Winther i et af Brøndbys angreb, der ellers var blevet færre og færre af.

Brøndby kom igen godt ind i kampen efter målet, og BSF mistede deres momentum, de havde opbygget omkring deres eget mål.

Der var ikke det store antal afslutninger til Brøndby, og de fleste blev enten reddet eller gik forbi. Men kort før pausen kunne et langt løb af Brøndbys Nicoline Sørensen afsluttes fra en spids vinkel, og spillerne gik til pause med en 3-1 føring til Brøndby.

Hattrick til Brøndbys topscorer

Anden halvleg startede som første halvleg, men denne gang udnyttede Brøndby deres overtag. Brøndbys Josefine Hasbo jagtede en lang bold langs sidelinjen og kunne afslutte til værternes 4-1-føring.

BSF begyndte at arbejde sig bedre ind i kampen, og efter et kvarter kunne Laura Guldbjerg Pedersen udnytte det og reducere til 2-4.

En håndfuld minutter senere kunne Brøndby udbygge sin føring, da de gulblusedes Rebeka Winther scorede til 5-2.

Mens begge hold jagtede endnu et mål, lå overtaget hos Brøndby, der med ti minutter igen, kunne bringe sig på 6-2, da Naja Bahrenscheer droppede på Josefine Hasbos afslutning.

Kort efter var Cecilie Larsen tæt på en reducering med et skud kort forbi stolpen. I stedet blev det til 7-2, da Brøndbys Nicoline Sørensen fuldendte sit hattrick.

Det var sparsomt til slut med opspil for BSF-spillerne, der til gengæld formåede at holde Brøndby fra flere scoringer.

”Vi bliver overspillet”

Efter kampen var der trods nederlaget ros at finde til eget hold for Pernille Larsen.

”Vi scorer mål, og det er selvfølgelig glædeligt. Det er klare fremskridt. Vi er også meget godt med i vores pres og får lagt et højt pres, og så vi får straffet dem, når de laver fejl. Det lykkes vi rimelig godt med, synes jeg. Men vi lukker syv mål ind, og det er mindst seks for mange, hvis vi skulle have vundet kampen,” siger Pernille Larsen.

De mange indkasserede mål skyldes ifølge hende i høj grad at BSF blev overmatchet i kampen.

”De er gode offensivt og til at udnytte deres chancer. Det gør de kynisk, og så har de noget fart, vi ikke formår at få styr på. Naja laver nogle rigtig flotte redninger i målet, men vi bliver simpelthen overspillet,” siger Pernille Larsen.

Næste kamp for BSF er søndag 10. november 2019, kl. 14 mod VSK Aarhus. Kampen spilles på Herlev Stadion.