Anden stævne i slutspillet

Skrevet af: Thorbjørn Krarup / Daniel Egeberg
23. april 2023

Den 15. April blev andensidste stævne afsluttet i Aalborg. I første kamp fik BSF udfordringer, da de mødte ligaens nummer 1, Aarhus 1. Et velspillende Aarhus hold bragede ud fra start, og kom hurtigt foran. BSF blev for passive i deres forsvarsspil, og havde svært med at følge med i store dele af første halvleg. Aarhus fortsatte takterne og en svær første halvleg endte med en 3-0 føring til Aarhus. Anden halvleg mødte BSF, Aarhus højere op på banen, og fik dermed lagt et bedre pres, men Aarhus’ effektive angrebsspil resulterede i en 4-0 sejr ved slutfløjtet.

Anden og sidste kamp var mod Aalborg 1, som er ligaens nummer to. BSF fik en chokstart med en hurtig føring til Aalborg på et kontraangreb. BSF formåede dog at skærpe fokus hurtigt, og havde et par halvstore chancer, men måtte nøjes med 1-0 til halvleg. Anden halvleg kom BSF rigtigt stærkt ud af startblokkene, og med et uskarpt Aalborg hold virkede det til BSF kunne skabe en overraskelse. Man skulle dog vente til overtiden indtil kampens resultat blev afgjort, da Sophie Braendbyge med en fremragende afslutning skaffede ét point mod ligaens nummer to. Dermed får BSF endelig brudt tørken i slutspillet og tager ét point med hjem fra det næstsidste stævne.

Tabellen forbliver dog uændret og dermed er det sikkert at BSF ender som treer i denne sæson. Sidste stævne bliver spillet den 13. Maj i Aarhus, hvor danmarksmesterskabet bliver afgjort.