Reddet straffe var ikke nok til point

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
06. juni 2024

Det blev heller ikke lørdag, at BSF kunne gå sejrrigt fra banen i slutspillet, selv om Lærke Rasmussen gang på gang diskede op med flotte redninger – endda også på straffe. I stedet vandt ASA 2-0.

BSF kom egentligt fint fra start, for selv om ASA var mest på bolden, var de godt med i spillet. Men efter godt ti minutter fik ASA erobret bolden efter en tilfældighed på egen banehalvdel, og et langt, velplaceret indlæg i det efterfølgende opspil endte hos en ASA spiller, der sparkede gæsterne foran.

Efter målet var BSF mere i boldbesiddelse og kom længere frem på banen uden at skabe for alvor farlige situationer.

Godt halvvejs i halvlegen gik det pludseligt den anden vej. ASA erobrede en bold på midten og satte gang i en kontra mod Lærke Rasmussens mål. Spillerne var med i returløbet, men gæsternes føring blev alligevel fordoblet til 2-0.

Ti minutter senere var det tæt på at gå galt igen. Silke Nielsen hægtede en spiller i feltet, og dommeren pegede sikkert på pletten. Lærke Rasmussen læste det efterfølgende straffespark og greb sikkert bolden, hvorefter Silke hurtigt var henne og takke for indsatsen.

Gode redninger holdt BSF i kampen

Lærke Rasmussen var vigtig igen i starten af anden halvleg. Et indlæg blev headet mod mål, og Lærke fik viftet bolden væk på stregen. Afslutning blev dog også vinket for offside, men redningen gav god moral fra start.

Flere vigtige redninger fulgte gennem halvlegen og sørgede for at BSF ikke kom længere væk fra at få point. Men BSF testede desværre ikke ASA’s keeper i den anden ende i samme grad.

Det blev til enkelte indlæg i løbet af kampen, men BSF var udfordret af en godt organiseret ASA-defensiv og kom derfor heller ikke rigtig tæt på en reducering.

I de øvrige kampe fortsatte Vildbjerg deres sejrsstime med 3-0 mod Sundby, mens Varde tabte for anden kamp i træk, da Solrød vandt 2-1. Det efterlader fortsat spænding om top-4, hvor det lige nu er Solrød og Sundby, der duellerer om den sidste plads. Begge hold har 10 point, men Solrøds målscore er bedre. Sikkert er det dog at BSF slutter på sjettepladsen.

Der er stadig to chancer tilbage til at få en sejr til BSF. Første mulighed er på udebane mod Sundby. Kampen spilles lørdag 8. juni, kl. 13.