En uforglemmelig dag trods nederlag
Foto: Iben Bagge

En uforglemmelig dag trods nederlag

Skrevet af: HS udvalget
14. oktober 2022

Hvor skal man starte...

I onsdags blev den længe ventede pokalkamp mellem BSF og FC Nordsjælland afviklet og det var intet mindre end en kæmpe succes - lige bortset fra det forventede nederlag selvfølgelig 🙂

Omkring 1100 tilskuere havde fundet vej til Gryden denne eftermiddag og det var en helt fantastisk oplevelse at se og høre så meget liv på lægterne. Det er første gang i BSFs historie, at der har været så mange tilskuere til en kamp i Gryden.

Cheftræner Christian Jørgensen udtalte følgende:

"Det var en stor oplevelse at få besøg af førerholdet fra superligaen. De kom ikke med fuld plade fra superligatruppen, men man må sige de er voldsom dygtige alligevel. Det var på trods af et 5-0 nederlag en fremragende kamp hvor vi også fik vist lidt med bolden. Hele det setup der var stablet på benene til denne kamp var imponerende og gjorde oplevelsen hvis muligt endnu større. Der var god stemning på lægterne. Det var helt bestemt noget der hjalp drengene i kampen. Så på hele holdets vegne skal der lyde en kæmpe stort tak. Den opbakning betyder meget mere end man måske går og tror. Vi håber på vi kan være dygtige samt heldige igen næste år og trække et af de helt store hold som FC Nordsjælland."

Vi vil gerne takke alle jer der kom og var med til at gøre dagen uforglemmelig, og vi håber, at I hyggede jer lige så meget som vi gjorde!

Et tak skal også lyde til de frivillige, herunder alle de fantastiske bolddrenge, der hjalp til på dagen. Vi kunne ikke have gjort det uden jer!

Et stort tak skal selvfølgelig også lyde til kampens sponsorer, som har en stor andel i at denne dag blev så mindeværdig som den blev.

Slutteligt vil vi også gerne takke tilskuerne fra FC Nordsjælland, som bidrog til en fantastisk stemning. Og tak til staben og spillerne, som tog sig tid til at skrive autografer og tage billeder med flere af de fremmødte. Det var en stor fornøjelse at have jer på besøg.

Se billeder fra kampen i galleriet.