”Vi skal udnytte vores omstillinger”

”Vi skal udnytte vores omstillinger”

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
17. juni 2020

Onsdagens midtugekamp byder på et besøg fra B.93 til en endnu en spændende kamp i Gjensidige Kvalifikationsliga.

Kom på stadion, og følg pigerne i jagten på at skaffe deres første point i aften kl. 19 i Ballerup Idrætspark.

Ligesom i de to første opgør i ligaen venter der Ballerup-Skovlunde en svær kamp, siger træneren.

”Det bliver en svær kamp, men mod et hold og en træner, som jeg kender rigtig godt, og vi har tidligere spillet nogle gode kampe mod hinanden. Det er en træner og et hold, der rigtig gerne vil have bolden uden at lægge skjul på det. Det må de godt, så længe vi sørger for at være gode og slå til, når muligheden byder sig,” siger Kasper Klarskov Nielsen.

BSFs foreløbig ene mål i rækken, der faldt mod AaB, kom netop også i forbindelse med en omstilling i en halvleg, hvor de i den anden ende holdt AaB fra fadet. Det skal igen være vejen i jagten på et godt resultat.

”Man kan godt forvente at B.93 bliver spildominerende, men vi skal gøre vores til at udnytte det, når vi har bolden. Vi skal være gode i vores omstillingsspil og til at forsvare os og på den måde få et resultat med hjem,” siger træneren.

Selv om de to første kampe er endt med nederlag, er det ikke kampe, som klubben lader gå i glemmebogen forud for kampen i aften og de kommende kampe.

”Vi udvikler os hele tiden og prøver ved hver kamp at tage noget med videre. Vi bruger lang tid på både holdplan og individuelt plan at se video igennem, for at finde ud af hvor vi gør det godt, og hvor vi skal forbedre os. Det er lærerigt, og en kamp som den første mod AaB var god, selv om resultatet ikke var, som vi ønskede os,” siger Kasper Klarskov Nielsen.

Ligesom BSF er B.93 uden point i de to første kampe.