Ny træner for Powerchair (2)

Præsentation af vores ny træner, Mikkel Faarup Bridges

Skrevet af: Kasper Moesgaard
20. marts 2022

Mikkel Faarup er ny mand i spidsen for BSF Powerchair fodbold.

Så er vi efterhånden godt i gang med den nye halvsæson efter en lang juleferie. Spillerne har været rigtig glade for at komme i gang igen, med en sæson der forhåbentlig ikke står i Coronaens tegn. Vi startede ud efter jul med at byde velkommen til vores nye, men velkendte, træner Mikkel. Han er blevet taget godt imod af alle, og er faldet rigtig godt til allerede og vi går helt sikkert en spændende tid i vente.

 

Mikkel selv siger

"Efter mange års fravær fra klubben er det mig en stor glæde at vende tilbage. Jeg ser frem til en spændende halv sæson, hvor der vil blive lagt vægt på hurtigt spil omgang og lækker fodboldt. Jeg er utrolig stolt af at overtage dette job, og håber på at skabe et solidt hold med god stemning og masser af glæde. Efter vores første stævne kan jeg kun sige at det bliver virkelig spændende at følge.

 

Må også indrømme at det er nostalgisk at være tilbage i BSF, da jeg selv har spillet fodbold der i 25 år, så ja spændt og glad for at skulle starte det her eventyr med der spillere og folk omkring holdet."